Έκλεισε η μεγάλη επιστροφή του Αλεξίεφ  στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Βούλγαρο ακραίο, ο οποίος γυρίζει στο μεγάλο λιμάνι και δυναμώνουν κι άλλο οι Πειραιώτες.

Έκλεισε η μεγάλη επιστροφή του Αλεξίεφ  στον Ολυμπιακό!

Το μεγάλο "μπαμ" έκανε ο Ολυμπιακός που συμφώνησε με τον Τιόντορ Αλεξίεφ, ο οποίος θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι. Οι Πειραιώτες βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Βούλγαρο ακραίο με τον οποίο τα βρήκαν σε όλα και πλέον απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Με την προσθήκη του Αλεξίεφ οι "ερυθρόλευκοι" δυναμώνουν ακόμα περισσότερο και έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα και παράλληλα να διεκδικήσουν με αξιώσει το τρόπαιο του CEV Cup.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον είχε βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας. Όπως σας έγραψε το fosonline.gr τα πάντα ξεκίνησαν όταν οι δύο πλευρές συζήτησαν στο αεροδρόμιο του Μινσκ και ο παίκτης διαμήνυσε στην πλευρά των Πειραιωτών ότι μετάνιωσε που έφυγε από την ομάδα.

Kαι όπως γράψαμε πριν από μια εβδομάδα, στο ρόστερ προστίθενται οι Σμαραγδής, Παπαλεξίου και ο Τσέλιος πάει δανεικός στον Παμβοχαϊκό.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι το πως θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός τις θέσεις των ξένων. Μπορεί είτε να παίζει στην Ευρώπη με 5 ξένους είτε να καταθέσει κοινοτικό διαβατήριο του Γκάβιν Σμιτ και να παίξει με 5 κοινοτικούς. To πιο πιθανόν είναι να παίζει ο Μάρκους Μπέμε μόνο στην Ευρώπη.