Τρεις μεταγραφικές βόμβες ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού είναι εν εξελίξει

Τρεις μεταγραφικές βόμβες ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός αν και αήττητος για 39 ματς ετοιμάζεται για την τελική ευθεία την τελική σύγκρουση με τον ΠΑΟΚ , όπου θα κριθεί ο τίτλος.

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα του Γιώργου Παπαλεξίου, μεγάλου ταλέντου του ελληνικού βόλεϊ που έμεινε όμως στάσιμο εξαιτίας του μάνατζερ του. Ο Παπαλεξίου (28/8/1999, 2.02) είναι σύμφωνα με όλους τους προπονητές το νέο μεγάλο όνομα στους κεντρικούς, αλλά ο μάνατζερ του τον έπεισε ότι μπορεί να παίξει ακραίος, προφανώς για να ανεβάσει το κασέ του, αν και δεν έχει έφεση στην υποδοχή. Γι αυτό το λόγο τον έστειλε στην ιταλική Μόντσα, οι Ιταλοί όμως διαπίστωσαν ότι δεν κάνει ως ακραίος και από την ανδρική ομάδα τον ... υποβίβασαν στην εφηβική. Ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία και αναμένεται να τον εντάξει στο ρόστερ του και να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Αν δουλέψει ως κεντρικός μπορεί τάχιστα να βρεθεί στην τριπλέτα των κεντρικών της Εθνικής ανδρών, αρκεί ο Ολυμπιακός να τον δουλέψει σε αυτή τη θέση , παρότι ο μάνατζερ του εξακολουθεί να πειραματίζεται με το παιδί και τον θέλει διαγώνιο η λίμπερο!

Για να πάει ο Παπαλεξίου στον Ολυμπιακό θα αδειάσει μια θέση κεντρικού και ο Παρασκευάς Τσέλιος (26/7/1997, 2.07) θα δοθεί δανεικός στον Παμβοχαϊκό, όπου θα πάρει παιχνίδια και θα δουλέψει ως βασικός για να επιστρέψει έτοιμος τη νέα χρονιά.

Για τις θέσεις των κεντρικών προορίζεται ένας άλλος ετοιμοπόλεμος κεντρικός ο Νίκος Σμαραγδής (12/2/1982, 2.02), που αγωνίσθηκε τη διετία 2012-14 στον Ολυμπιακό και μετά πήγε στον Φοίνικα Σύρου και στον ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι έπαιξε μετά τον Ιανουάριο στην Ηρακλή και τώρα προπονείται στη ΧΑΝΘ.

Η τρίτη βόμβα σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί θα προκαλέσει τεράστιο ωστικό κύμα, αλλά χρειάζεται σπάσιμο συμβολαίου και ανακάτεμα του ρόστερ!