Αρχίζει το...ξήλωμα του ΠΑΟΚ μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό

Ο  ΠΑΟΚ κλείνει τη χρονιά κόντρα στην ΑΕΚ και μετά αρχίζουν οι επιδιορθώσεις της κακοφτιαγμένης καλοκαιρινής ομάδας!

Αρχίζει το...ξήλωμα  του ΠΑΟΚ μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό

Στον ΠΑΟΚ ουδείς μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το κακό το στήσιμο της ομάδας, αφού ο καθένας έβαλε την πινελιά του, πλην του προπονητή, αφού όπως ειπώθηκε πριν από μήνες "εμείς πήραμε τους παίκτες και τώρα ο προπονητής θα στήσει την ομάδα".

Πράγματι ο Γιώργος Σαββίδης πήγε στην Πυλαία τον Ντίμα Φιλίποφ και πλήρωσε το μισό συμβόλαιο του, ο Αντώνης Τσαλόπουλος πήρε τον Μίταρ Τζούριτς και ανέλαβε όλο το συμβόλαιο του, ενώ ο Θανάσης Κατσαρής έφερε τον Χιμένεθ στην Ελλάδα. Σε ποιόν να αποδοθούν ευθύνες;

O γέγονε γέγονε όμως και όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Στάνκου κι αν προσληφθεί Έλληνας φαβορί είναι ο Δημήτρης Καζάζης και αουτσάιντερ ο Σωτήρης Δρίκος που θα χρειασθεί άδεια άνευ αποδοχών από το Υπουργείο Παιδείας και αυτό κοστίζει. Θα αναζητηθεί βέβαια και ξένος προπονητής.

Απο εκεί και πέρα όλοι συγκλίνουν να αντικατασταθούν οι Μάρκες, Χιμένεθ, δυο ξένοι που δεν ξεκινούν βασικοί, ενώ η πρόταση για αντικατάσταση του Τζούριτς δεν προχωράει γιατί βάζει βέτο ο Αντώνης Τσαλόπουλος.

Ο μάνατζερ Κώστας Παϊσιάδης δήλωσε πρόσφατα : «Υπάρχει προβληματισμός. Όπως είχαμε πει από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ θέλει να πρωταγωνιστεί, θέλει να διεκδικεί τίτλους. Δυο διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό είναι πρόβλημα. Πρέπει να σκέφτεσαι πως θα καλύψεις το χάντικαπ πλέον.

Η αγωνιστική βάση της ομάδας είναι σχεδιασμένη για να πετύχει υψηλούς στόχους. Στην Ευρώπη ανταποκριθήκαμε, αλλά κάναμε και μερικές ήττες από την Φρανκφούρτη που μας πόνεσαν. Δεν ήταν μόνο το ότι ήταν δυνατός ο αντίπαλός μας, αλλά δεν ήμασταν εμείς σε καλό φεγγάρι. Η κατάσταση του ΠΑΟΚ είναι αυτή που φέρνει τις ήττες. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και με την ομάδα, υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να μπουν σε σειρά λύσεων. Θα έρθουν αλλαγές για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε καλό φεγγάρι. Έρχεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και θα έρθουν παίκτες στην ομάδα.

Οι συναντήσεις που γίνονται με τον προπονητή, γίνονται όταν δεν υπάρχουν διαρροές. Πρέπει να εντοπιστεί αυτό που είναι λάθος στην ομάδα. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη αλλαγή με τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτό που μπορώ να πω με ειλικρίνεια, είναι ότι ερευνούμε για τα πρόσωπα που φταίνε.

Όλα είναι σε κρίση, η αλλαγή προπονητών, η αλλαγή αθλητών. Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Για εμάς το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε δείξει διαχρονικά μια επιτυχία στις αλλαγές του Δεκεμβρίου. Πρέπει να αντικαταστήσεις αξιόλογα ότι σου φύγει και να διεκδικήσεις τους στόχους που έχεις θέση από την αρχή της χρονιάς. Έχει γίνει πολύ ώριμη συζήτηση για το τι φταίει, και πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη».