Για το διπλό στην Πυλαία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (15/12, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Η αποστολή και οι δηλώσεις των Φερνάντο Μπενίτεθ και Μάρκους Μπέμε

Για το διπλό στην Πυλαία ο Ολυμπιακός

Μετά τη νίκη πρόκριση σε βάρος του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκ νέου τους Θεσσαλονικείς, το Σάββατο (15/12) στις 17:00 (ΕΡΤ 3) στην Πυλαία για τη 10η αγωνιστική της Volleyleague.

Oι πρωταθλητές θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους επί του ΠΑΟΚ και να διευρύνουν το απόλυτο που τρέχουν στο πρωτάθλημα, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά τους από τον δεύτερο της κατάταξης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Noμίζω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Φυσικά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα αλλά και οι δυο ομάδες θα πρέπει να αυξήσουν το επίπεδο τους. Κερδίσαμε καθαρά παίζοντας ένα φυσιολογικό παιχνίδι και αν θέλουμε να αναπτύσσουμε την εμφάνισή μας πρέπει να είμαστε πιο ανεβασμένοι».

Ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο οlympiacossfp.gr τα εξής: «Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι γιατί παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας αυτή τη φορά και περιμένουμε καλύτερη εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο ματς με αυτό στο Ρέντη. Ωστόσο εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι ότι θα παίξουμε καλά και εφόσον πραγματοποιήσουμε εμφάνιση όπως στο τελευταίο ματς μπορούμε να κερδίσουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ»