Κουμεντάκης: «Αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Ο ακραίους του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε επίσης στη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα ο κόσμος.

Κουμεντάκης: «Αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του κακό πρώτο σετ που το έχασε κιόλας και στη συνέχεια κατάφερε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς στάθηκε στο πρώτο σετ, αλλά και στην πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα ο κόσμος.

«Αν εξαιρέσουμε την απόδοσή μας στο πρώτο σετ, που οφείλεται στο ότι η ομάδα προπονείται πολύ σκληρά, είναι καινούργια και θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, νομίζω ότι είναι λογική αυτή η κοιλιά. Στη συνέχεια όμως αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για το σύλλογο.

Κερδίσαμε δίκαια σήμερα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε, ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο πάρα πολύ. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Αυτός ο κόσμος πραγματικά είναι για χειροκρότημα, θέλουμε να είναι κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα για είναι πάντα χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά ο ακραίος του Ολυμπιακού, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ.