Κουντούρης: «Προσπαθούμε να είναι περήφανος ο κόσμος μας»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης αναφέρθηκε στο ιστορικό επίτευγμα του συλλόγου.

Κουντούρης: «Προσπαθούμε να είναι περήφανος ο κόσμος μας»

Σχεδόν ταυτόχρονα το γυναικείο και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού πήραν την πρόκριση σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς. Μία ξεχωριστή βραδιά για τον σύλλογο του Πειραιά που σε λίγες εβδομάδες θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Πρόκειται για ένα ιστορικό επίτευγμα από τους «ερυθρόλευκους» και ακόμα μία δικαίωση για τη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σουργκούτ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την ιστορική επιτυχία των «ερυθρόλευκων» σε ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ.

«Όποιος υπηρετεί τον Ολυμπιακό από οποιοδήποτε πόστο, έχει στόχο να προσπαθεί να κάνει τον κόσμο του υπερήφανο και εμείς πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε.

Σημαντικό είναι ότι δεν τα καταφέρνουμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος και οι επιτυχίες αυτές κάνουν χαρούμενους και τους υπόλοιπους Έλληνες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουντούρης.