Ο Ζαλμάς έπιασε δουλειά στην Κηφισιά

Ο Νίκος Ζαλμάς ανέλαβε επισήμως την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Π Κηφισιάς.

Ο Ζαλμάς έπιασε δουλειά στην Κηφισιά

Στις πρώτες δηλώσεις του, ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Κηφισιάς, ο Ζαλμάς τόνισε: «Αναλαμβάνω προπονητής σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε αρκετά πράγματα. Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο». Ο έμπειρος τεχνικός είχε πραγματοποιήσει στο Ζηρίνειο την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των βορείων προαστίων την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου πριν ανακοινωθεί από τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Κηφισιάς την Τετάρτη (28/11).

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Ζαλμά, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας: «Είναι κατανοητό ότι αναλαμβάνω προπονητής σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε αρκετά πράγματα. Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα play out του πρωταθλήματος. Να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα και να βρεθούμε στην πρώτη οκτάδα. Βάζουμε στο μυαλό μας έναν πιο μακροπρόθεσμο στόχο με γνώμονα σε ποια θέση θα είναι η ομάδα στις 30 Μαρτίου. Θα πρέπει να γίνει διαχείριση του υλικού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και στη συνέχεια να κάνουμε μία επαναξιολόγηση του. Μετά αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε κάποια ή κάποιες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό».

Ο έμπειρος τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς, κατέληξε λέγοντας: «Έχω έρθει σε μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Ίσως όμως να μη φτάνει μόνο αυτό. Στην παρούσα φάση δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τη δομή της ομάδας. Μπορούμε να κάνουμε μικρές αλλαγές είτε στην ποιότητα είτε στην ποσότητα της προπόνησης με στόχο να αλλάξουμε την κατάσταση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ