Κόντρα στον Παμβοχαϊκό, για το 4x4 ο Ολυμπιακός

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague ψάχνει ο Ολυμπιακός στην έδρα του Παμβοχαϊκού σήμερα το απόγευμα.

Κόντρα στον Παμβοχαϊκό, για το 4x4 ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Βόχας με τους ερυθρόλευκους να έχουν ως μοναδικό στόχο το 4χ4 για την φετινή σεζόν αλλά και την διερεύνηση του 33-0 που «τρέχουν» από την περσινή χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει ένα σερί 16-0 απέναντι στον Παμβοχαϊκό το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2013 και εάν πάρουν την νίκη σήμερα το απόγευμα θα περάσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης αφήνοντας πίσω τους τον Παμβοχαϊκό ο οποίος έχει έναν αγώνα παραπάνω μιας και ο Ολυμπιακός είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες καθώς η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέα Φράγκο, Ραφαή Κουμεντάκη, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Κώστα Χριστοφιδέλη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκο Ζουπάνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Άκη Δαρίδη και Παρασκευά Τσέλιο.