Volley League Ανδρών: Πράξη δεύτερη στους ημιτελικούς

Η ημιτελική φάση της Volley League Ανδρών συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων. 

Volley League Ανδρών: Πράξη δεύτερη στους ημιτελικούς

Στις 20:30 ο Μίλων υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Στο ίδιο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-0 στην κανονική περίοδο και αυτό τους κόστισε ακριβά για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Στον πρώτο ημιτελικό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αναδειχθεί νικητές.

Η ομάδα του Μίλωνα θέλει να επαναλάβει τη νίκη του Α' γύρου - ακόμα κι αν δεν είναι με 3-0 σετ - ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά και να δώσει τροφή στις προσδοκίες για μία μεγάλη ανατροπή των δεδομένων απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τίτλου.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει άτυπη αλλά ουσιαστική ρεβάνς για την ήττα του Α' γύρου όχι για να αποδείξει κάτι στο Μίλωνα αλλά για να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης με 2-0 νίκες που του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε γρήγορο τέλος της σειράς ώστε να έχει στη διάθεση του χρόνο για ξεκούραση και αποθεραπείες πριν από τους τελικούς. Όλοι στον Ολυμπιακό έχουν καταλάβει πως εάν δώσουν δικαίωμα στο Μίλωνα θα κάνει τη ζημιά για αυτό και αντιμετωπίζουν τον αγώνα με τη σοβαρότητα ενός τελικού. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στερν λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Τρία 24ωρα μετά την αναμέτρηση τους στο Μετς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (17:00) αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και όπως φάνηκε και στον πρώτο ημιτελικό θα δώσουν τα ρέστα τους στο σερβίς και στη σταθερή υποδοχή. Εάν τους βγουν αυτοί οι δύο τομείς σε συνδυασμό με μπλοκ άμυνα είναι βέβαιο πως το φίλαθλο κοινό θα απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα με τα πάντα να είναι ανοικτά.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το χαρτί της έδρα του και στοχεύει στην πρώτη εφετινή νίκη επί των πρασίνων για να φέρει τη σειρά στα ίσια ώστε στη συνέχεια να ελπίζει σε πρόκριση όπως έκανε και πριν ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα βήμα. Εάν κάνει το 2-0 θα φέρει την πρόκριση στο Μετς. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ισοφαρίσει ώστε να δώσει διάρκεια στη σειρά ελπίζοντας να σπάσει την έδρα του αντιπάλου.