Ψάρρας: «Είχαμε πολλά ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, έχουμε ξεπεράσει το ταβάνι μας» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Σάκης Ψάρρας από την εκτός έδρας νίκη του Μίλωνα επί του Φοίνικα Σύρου.

Ψάρρας: «Είχαμε πολλά ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, έχουμε ξεπεράσει το ταβάνι μας» (vid)

Ο Μίλων συνεχίζει την ανοδική του πορεία στη φετινή Volley League και επικράτησε εκτός έδρας του Φοίνικα Σύρου με 3-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής.

Ο Σάκης Ψάρρας έμεινε ευχαριστημένος όχι μόνο από τη νίκη της ομάδας του, αλλά και από τη συνολική εικόνα των παικτών του.

Ο προπονητής του Μίλωνα δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι όχι μόνο για τη νίκη και για το πως παίξαμε. Είχαμε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού πολύ ποιοτικά. Σερβίς, μπλοκ - άμυνα και σάιντ άουτ ήταν σε πολύ υψηλά νούμερα. Κάποιες στιγμές που χαλαρώναμε μας έφτανε ο Φοίνικας αλλά και πάλι η ομάδα είχε την ποιότητα της και κατάφερε στο τέλος να νικήσει. Έχουμε ξεπεράσει το ταβάνι μας εάν αναλογιστείτε πως έχουμε φτάσει στην 5η θέση του CEV Cup, έχουμε κάνει νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που δεν τις είχαμε κάνει ποτέ. Είμαστε στην 3η θέση αυτή τη στιγμή που είναι η καλύτερη έως τώρα. Αν είναι να γίνει κάτι άλλο; Θα το δούμε. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε καλή και ποιοτική προπόνηση και τα υπόλοιπα θα τα βλέπουμε στο γήπεδο».