Ψάρρας: «Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό, το βόλεϊ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γίνονται» (vid)

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καλαμάτας, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη.

Ψάρρας: «Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό, το βόλεϊ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γίνονται» (vid)

Ο Μίλων νίκησε εντός έδρας την Καλαμάτα με 3-1 και συνέχισε την πολύ καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών.

Ο προπονητής των νικητών, Σάκης Ψάρρας, σχολίασε την απόδοση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Μ. Μερκούρη» κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup.

Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Κατ΄ αρχήν να εκφράσω τη λύπη μου για τον αστυνομικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι και να επανέλθει γρήγορα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας. Κάνω έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το βόλεϊ δεν έχει καμία σχέση με αυτά όλα που γίνονται. Τα επεισόδια στα γήπεδα μας έρχονται από άλλα αθλήματα, άλλα μίση, άλλα πάθη που δεν έχουν σχέση με το άθλημα μας. Δεν θα ήταν σωστό να τιμωρηθεί το άθλημα μας εξαιτίας αμαρτημάτων άλλων αθλημάτων. Σήμερα ήταν ένας αγώνας που μας ενδιέφερε πολύ να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα. Είναι υγιής δύναμη στο χώρο του βόλεϊ. Χρειάζεται το βόλεϊ ομάδες σαν την Καλαμάτα. Εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια στην Volley League και να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλαμε αυτή τη νίκη γνωρίζοντας πως το τρίποντο θα μας εδραίωνε στην πρώτη 4αδα και θα αυξάναμε τη διαφορά μας από την Καλαμάτα και από τις άλλες ομάδες. Αυτό κάναμε, με καθαρή νίκη, ελεγχόμενη, εύκολη και συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάμε στην Ευρώπη τώρα που είναι μεγάλος στόχος για μας. Πάμε στη Γερμανία (σ.σ.Ντούρεν) για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας».