ΕΣΑΠ: Στον Αθλητικό Δικαστή κρίνεται η τύχη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στο League Cup του βόλεϊ ανδρών και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΕΣΑΠ.

ΕΣΑΠ: Στον Αθλητικό Δικαστή κρίνεται η τύχη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Στην Αθλητικό Δικαστή θα κριθεί σύμφωνα με την ΕΣΑΠ η τύχη του ντέρμπι του League Cup στο βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω των επεισοδίων που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Η ΕΣΑΠ όπως ανέφερε αναμένεται να στείλει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν την αναμέτρηση στον Αθλητικό Δικαστή, ενώ παράλληλα τόνισε ότι είναι στο πλευρό των αρχών για την εξάλειψη της τυφλής βίας που εκπορεύεται με όχημα τον αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τα όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα για το League Cup "Νίκος Σαμαράς" μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" Ρέντη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ συνεδρίασε εκτάκτως.

Καταρχάς η ΕΣΑΠ εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται ολόψυχα να αναρρώσει, καταδικάζοντας απερίφραστα τα έκτροπα, που ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα του βόλεϊ.

Αποφασίστηκε ότι το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα να παραπεμφθούν άμεσα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο (αθλητική δικαστή) της ΕΣΑΠ, η οποία θα κρίνει την τύχη του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των Αρχών στην κατεύθυνση εξάλειψης κάθε φαινομένου τυφλής βίας που χρησιμοποιεί ως όχημα τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το ευγενές άθλημα του βόλεϊ».