Volley League Ανδρών: Δράση σε Μετς και Πυλαία

Η πέμπτη αγωνιστική της Volley League Ανδρών ολοκληρώνεται με δύο αγώνες.

Volley League Ανδρών: Δράση σε Μετς και Πυλαία

Mε την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς που θα γίνει στο Μετς στις 16:30 θα συνεχιστεί η 5η αγωνιστική της Volley League. Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι, ενώ η Κηφισιά ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

O Παναθηναϊκός πριν και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σουσά θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα και να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η Κηφισιά έρχεται από την ήττα στον αγώνα με τη Γαλατασαράι και ψάχνει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.

Mε το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πηγάσου Πολίχνης θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική της Volley League. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι στις 19:00 στο «PAOK Sports Arena».

Ο ΠΑΟΚ μετά το ρεπό που είχε την 4η αγωνιστική επιχειρεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς σε 3 αγώνες έχει μόλις έναν βαθμό. Όπως απέδειξε και στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ για το CEV Cup βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και αυτό θέλει να το δείξει και στο πρωτάθλημα.

Ο Πήγασος Πολίχνης έρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί του Μίλωνα και έδειξε πως είναι ικανός και αποφασισμένος για όλα, ακόμα και για να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ. Έχει 3 βαθμούς σε 4 αγώνες.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο (25/11)

Ολυμπιακός - Καλαμάτα 3-0 σετ (25-16, 32-30, 25-22)

Μίλων - Άθλος 3-0 σετ (25-12, 25-19, 25-12)

Κυριακή (26/11)

Παναθηναϊκός - Κηφισιά (16:30)

ΠΑΟΚ - Πήγασος (19:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ