Ο Καραμπέτσος ζήτησε τη σύλληψη του Σκιαδά στην Κυψέλη

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε μετά το τέλος του ντέρμπι στην Κυψέλη ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσεως βαρών Νίκος Σκιαδάς σε βάρος του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου ο οποίος μαζί με τον Τάκη Καβαλιεράκη και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή αλλά και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Ο Καραμπέτσος ζήτησε τη σύλληψη του Σκιαδά στην Κυψέλη

Πριν από την έναρξη του ματς ο Σκιαδάς είχε χαιρέτησε τον Καραμπέτσο, μίλησαν για λίγο σε προσωπικό επίπεδο και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ υπήρχε η ένταση από το λάθος του Νώντα Γεροθόδωρου και των συνεργατών του ο Σκιαδάς στράφηκε προς τον Καραμπέτσο και σε έντονο ύφος του είπε: «Στήσατε τον αγώνα»!


Ο Καραμπέτσος και ως παλιός διαιτητής είχε ήδη δυσαρεστηθεί από τις επιδόσεις των διαιτητών και μόλις άκουσε τον Σκιαδά κινήθηκε προς το μέρος του και ζήτησε την σύλληψη του. Ο Καβαλιεράκης και ο Χαλβατζής μπήκαν στη μέση, ο Καραμπέτσος φώναζε για την σύλληψη του. Ο Σκιαδάς χάθηκε στο πλήθος και έφυγε γρήγορα πριν γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς.