Κατεβαίνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Πρι Λιγκ βόλεϊ με νέο προπονητή!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο Εθνικός θα ξεκινήσει απόψε προπονήσεις και θα κατεβεί η ομάδα στην Πρι Λιγκ με νέο προπονητή.

Κατεβαίνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Πρι Λιγκ βόλεϊ με νέο προπονητή!

Tις μονές ημέρες προπονείται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και τις ζυγές κλειδώνουν την πόρτα στους παίκτες, θα λέγαμε χιουμοριστικά για να καταδείξουμε το αλαλούμ που επικρατεί στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ενδιαφερόμενος και ο Πανερυθραϊκός που έχει πληρώσει περίπου 2.000 ευρώ σε εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας και δεν ήξερε αν θα κατέβει ο Εθνικός.

Λοιπόν, η άλλη πλευρά, όχι αυτή των παικτών, ισχυρίζεται ότι έγινε πλιάτσικο στα γραφεία του Εθνικού στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και αφαιρέθηκαν μπάλες, τηλεόραση, φανέλες, γι' αυτό πήγε η Όλγα Γκούβερ να κάνει καταμέτρηση.

Η πλευρά των παικτών υποστηρίζει ότι πήραν τις μπάλες για να προπονηθούν στο μπιτς βόλεϊ επειδή άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο. Οι περισσότερες μπάλες επιστράφηκαν, ήταν εξάλλου προσφορά της ΕΟΠΕ στην ομάδα και δεν ανήκουν στον σύλλογο, αλλά στην ομάδα βόλεϊ. Η τηλεόραση αφαιρέθηκε γιατί την έδωσε χορηγός και ζήτησε την επιστροφή της μετά το αλαλούμ.

Ο Ηλίας Κρεούζης που έτρεχε ένα διάστημα μόνος για να σώσει την ομάδα, πλήρωσε το μάρμαρο γιατί κατήγγειλε όλο το αλαλούμ που επικρατούσε κι εκεί που ήταν ο εκλεκτός του Μεσηνέζη, έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος του ΔΣ του ερασιτέχνη Εθνικού.

Τη λύση στο οικονομικό έδωσε εξωδιοικητικός παράγοντας που στο μέλλον ίσως θελησει να αποκαλύψει το όνομα του. Προς το παρόν ζήτησε ανωνυμία.

Και γυρίσαμε από εκεί που ξεκινήσαμε. Η ομάδα ανέβηκε με δίδυμο Ανδραβίζο-Γκούβερ, που παραιτήθηκαν και συνεχίζει με προπονητή τον Ανδραβίζο και την Όλγα Γκούβερ στο ΔΣ του ερασιτέχνη Εθνικού.

Η απάντηση της Όλγα Γκούβερ στο δημοσίευμα για τις μπάλες της ΕΟΠΕ.