Παίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Πρι Λιγκ βόλεϊ με νέο προπονητή

Θα παίξει τελικά στην Πρι Λιγκ βόλεϊ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με νέο προπονητή.

Παίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Πρι Λιγκ βόλεϊ με νέο προπονητή

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέσυρε τελικά το αίτημα αποχώρησης του στην ΕΟΠΕ από την Πρι Λιγκ βόλεϊ ανδρών, μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη γιατί «ανάγκα και οι θεοί πείθονται».

Κάτω από την πίεση της πόλης, ο Αυγερινός Μεσηνέζης βρήκε χρήματα και θα κατεβάσει την ομάδα στην Πρι Λιγκ με προπονητή τον Ηλία Κρεούζη. Απλά αυτές τις ημέρες θα προπονούνται οι έφηβοι και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθούν οι άνδρες και να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ζητούν δεδουλευμένα δυο μηνών. Ο Κρεούζης μετά την ΑΕ Κομοτηνής και τον Άθλο Ορεστιάδας αναλαμβάνει επιτέλους την ομάδα της γενέτειρας του.

Βέβαια το πρόβλημα είναι μεγάλο, γιατί ο Εθνικός έχει ban από την παγκόσμια ομοσπονδία και δεν μπορεί να πάρει ξένους παίκτες και θα είναι δύσκολη η παραμονή του στην Πρι Λιγκ.

Η πίεση της πόλης και των παλαιμάχων έφερε καρπούς κι αν θέλουν πλέον να αναλάβουν τον Εθνικό ας κινητοποιηθούν, ας γραφτούν μέλη οι φίλοι του βόλεϊ και στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν για Μεσηνένα πάρουν τα ηνία του ερασιτέχνη.

Στα σκαριά υπήρχε και πρόταση του Θανάση Μουστακίδη, να δοθεί wild card στην ΓΕΑλεξανδρούπολης για να πάρει τη θέση του Εθνικού μαζί με τους παίκτες στην Πρι Λιγκ, αλλά ο Μεσηνέζης κατεβάζει τελικά την ομάδα στο πρωτάθλημα.