Πόρτα ...και από το ΑΣΕΑΔ στον ΠΑΟ, χωρίς οπαδούς και με επιλεγμένο κοινό το ματς με τον Ολυμπιακό

Το ΑΣΕΑΔ δεν δέχθηκε να δικάσει την προσφυγή του Παναθηναϊκού την Πέμπτη και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό παραμένει ειδικής διαχείρισης

Πόρτα ...και από το ΑΣΕΑΔ στον ΠΑΟ, χωρίς οπαδούς και με επιλεγμένο κοινό το ματς με τον Ολυμπιακό

Η σπουδή των δικηγόρων του Παναθηναϊκού να πάρουν εγγράφως την απόφαση της αθλητικής δικαστή για να προσφύγουν την Πέμπτη στο ΑΣΕΑΔ, αποδείχθηκε άκαιρη, αφού το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δεν όρισε δικάσιμο για αύριο.

Το ΑΣΕΑΔ διεμήνυσε στους δικηγόρους του Παναθηναϊκού, ότι για να εκδικασθεί η υπόθεση, την τελευταία δικάσιμη του μήνα, στις 18 Οκτωβρίου, έπρεπε να κατατεθεί το αίτημα τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα. Έτσι όποτε κι αν ορισθεί δικάσιμος δεν θα παραστεί ο Παναθηναϊκός και μάλλον θα αποσύρει το αίτημα του, γιατί είναι ...κενό γράμμα. Και σύμφωνα με έγκυρους νομικούς, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την κύρια καταδικαστική απόφαση και όχι την αίτηση ανάκλησης, όπου είναι αναρμόδιο.

Έτσι οριστικά θα γίνει ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου με επιλεγμένο κοινό και όχι με οπαδούς. Οι αποφάσεις και τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν στη σημερινή σύσκεψη θα συνταχθούν σε ειδικό κείμενο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και θα αποτελέσει το κοινό πλάνο δράσης των επιχειρήσεων. Γενικά θα επιτραπεί η είσοδος σε ειδικές κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία τους (μαθητές) και την ιδιότητα τους (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ που είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκός Α.Ο., εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., καθώς επίσης και αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Αττικής, της Τροχαίας Αττικής, του Α.Τ.Κυψέλης, και Δ.Α.Α.Δ.Ε.Β.Α.Χ.