Η AEK «πλήρωσε» όλα τα χρέη, έχει υπόλοιπο μόνο δυο μισθούς...

Για όσους ανησυχούν, η ΑΕΚ ξόφλησε όλους τους παίκτες και προπονητές που χρωστούσε, συνεπέστατη στις υποσχέσεις της 19ης Σεπτεμβρίου 2023, και έτσι η ΕΣΑΠ έμεινε μετέωρη και εκτεθειμένη που δεν της επέτρεψε να πάρει μέρος στη Volley League ανδρών.

Η AEK «πλήρωσε» όλα τα χρέη, έχει υπόλοιπο μόνο δυο μισθούς...

*** Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση απέδειξε ότι είναι κοντά σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής και κακώς κάποιοι οπαδοί της και διαχειριστές της ιστοσελίδας στο facebook «Στης σκεπαστής το κάγκελο» την κατηγορούν.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος σε όσους χρωστούσε η ΑΕΚ πάνω από 20 χρόνια έστειλε προσωπική επιστολή και ζητούσε συγγνώμη για την καθυστέρηση, προσφέροντας μάλιστα ένα εισιτήριο διαρκείας για το ποδόσφαιρο.

*** Στην κλήρωση της Volley League σε πηγαδάκι παικτών-παραγόντων-προπονητών έπεφταν στοιχήματα για τον προπονητή που θα απολυθεί πρώτος και δεν θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα.

*** Μια ομάδα ήταν «no bet», δεν την άγγιζε κανείς γιατί όλοι συμφωνούσαν ότι θα είναι η πρώτη που θα προβεί σε απόλυση πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί προηγείται το Λιγκ Καπ που αναδεικνύει... πρωταθλητές Βουλγαρίας.

*** Όπως κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι Τύπου των ομάδων δεν βάζουν στατιστικά στα φιλικά παιχνίδια, είτε από τεμπελιά είτε επειδή οι προπονητές δεν θέλουν να βλέπουν οι αντίπαλοι πόσους πόντους παίρνει κάθε παίκτρια. Ντροπή και στις δυο περιπτώσεις. O ΠΑΟΚ για παράδειγμα πήγε σε τουρνουά στο Νόβισαντ και στο σάιτ του υπήρχαν μόνο τα σκορ, ούτε καν τα σετ. Ο κόσμος θέλει να μαθαίνει, όχι μόνο να πληρώνει.

*** Ο Αντρέι Ρίστιτς είναι μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη στον Άθλο Ορεστιάδας. Μόνο που δεν έπαιξε ολόκληρη χρονιά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, παρά μόνο στο Λιγκ Καπ, όπου απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ και για δυο τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ήταν η ιστορία με το περίφημο transfer στη Βοσνία που πατήσανε το κουμπί, αλλά ο Εθνικός τράβηξε πίσω τα λεφτά! Και ο παίκτης πήγε στην Α2 Ιταλίας.

ΥΓ. 1: Όλα όσα αναφέρονταν στην ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο κείμενο, αλλά επειδή είμαστε ακόμη στον Σεπτέμβριο είπαμε να τα γράψουμε από τώρα και τα επαναλαμβάνουμε την Πρωταπριλιά. Το βόλεϊ της ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως κάποιοι βιάζονται να το «θάψουν», συνεχίζει να υπάρχει, με ρίζες βαθιές. Aπλά χρωστάει και σε παίκτες προπονητές που την ανέβασαν φέτος στην Volley League. Δυο μισθούς και τα πριμ... Και για να σοβαρευτούμε. Δεν έχε πληρώσει ούτε ένα ευρώ από τα χρέη και ο άνθρωπος που την ανέβασε στην μεγάλη κατηγορία, ο Άκης Χατζηαντωνίου μετανάστευσε στην Κύπρο, στο ΑΠΟΕΛ...

ΥΓ. 2: Ποιος φωστήρας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δήλωσε συμμετοχή της ομάδας γυναικών στο τουρνουά «Μαλακατές» χωρίς να λάβει υπόψη του την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη; Τους έκραξαν οι οπαδοί και ανέκρουσαν πρύμναν, πριν σηκωθεί το περιβόητο, κατάπτυστο πανό στη Λεωφόρο.