Η αθλητική δικαστής κλείνει το... μάτι στον ΠΑΟ, προκειμένου να παίξει με κόσμο με τον Ολυμπιακό!

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα γίνει τελικά το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο βόλεϊ, με τους γηπεδούχους να έχουν κινήσει λυτούς και δεμένους, προκειμένου να παίξουν με κόσμο, αφού δεν τους αρκεί το...ρουσφέτι της ΕΣΑΠ που μετέτρεψε την τιμωρία, σε αγώνα ειδικής διαχείρισης.

Η αθλητική δικαστής κλείνει το... μάτι στον ΠΑΟ, προκειμένου να παίξει με κόσμο με τον Ολυμπιακό!

Με την τηλεοπτική αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κηφισιά στο κλειστό της Μίκρας θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volley League με την 2η αγωνιστική.

Την Δευτέρα στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι αιωνίων (22/10, ΕΡΤ), το οποίο θα είναι ειδικής διαχείρισης, ενώ υπάρχει ενδιάμεσα και η συνάντηση του Παναθηναϊκού με την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ. Η αθλητική δικαστής παρότι απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες το αίτημα του Παναθηναϊκού, για την εξάλειψη της ποινής του, έκανε στροφή 360 μοιρών και δέχθηκε να το συζητήσει. Αν η αθλητική δικαστής δεν αθωώσει τον Παναθηναϊκό, τότε θα του δώσει έγγραφη απόφαση, την οποία θα προσβάλει το "τριφύλλι" στο ΑΣΕΑΔ, που έχει ενημερωθεί σχετικά. Με λίγα λόγια αθλητική δικαστής και ΑΣΕΑΔ είναι πλήρως ενημερωμένοι για την υπόθεση και υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ρίξουν την ποινή και να παίξει με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κακώς τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική για επεισόδια που έγιναν μακριά από το γυμναστήριο της Καλλιθέας, μετά τον αγώνα Εθνικός Πειραιά-Παναθηναϊκός(δεν έπαιξε καν ο Ολυμπιακός). Ο Ολυμπιακός έκανε έφεση και αθωώθηκε, ο Παναθηναϊκός το ξέχασε ή το αμέλησε και δεν έπεσε η ποινή του, αφού δεν προσβλήθηκε η πρωτόδικη απόφαση.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν με κόσμο, αλλά πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και να μη καταπατηθούν με το "καλημέρα" της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Η ΕΣΑΠ εξάλλου ήδη έκανε...ρουσφέτι στον Παναθηναϊκό καταργώντας την απόφαση της αθλητικής δικαστή(τιμωρία μιας αγωνιστικής) επιτρέποντας να γίνει το ματς με επιλεγμένο κόσμο. Κι αυτό γιατί αναφέρεται η περίπτωση στην προκήρυξη, είναι όμως πασιφανές ότι καταργείται η νομιμότητα, όταν μια προκήρυξη ενός συνεταιρισμού καταργεί μια δικαστική απόφαση!

Υπενθυμίζεται πως η 1η αγωνιστική αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2018 και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 θα υπάρξουν οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή όλων των ΤΑΑ στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19


Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μίκρα 17.00 (ΕΡΤ): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Γ.Τριαντάφυλλος, Βραχάτι 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

3ο Λύκειο Κομοτηνής 19.00: ΑΕ Κομοτηνής – ΠΑΟΚ

Κανήθου 19.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πανελληνίου 17.30 (ΕΡΤ) (Ειδικής Διαχείρισης): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Ρεπό η ΑΕΚ