Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Αγκίρε Ιερεζουέλο

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Αγκίρε Ιερεζουέλο στο βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Αγκίρε Ιερεζουέλο

Η μεταγραφή του Αγκίρε Ιερεζουέλο από τον Φοίνικα Σύρου στον Παναθηναϊκό είχε γίνει γνωστή από την προηγούμενη εβδομάδα και την Δευτέρα (21/8) πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση των «πράσινων» για τον αντικαταστάτη του Ντέρεκ Επ,

Η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Raydel Hierrezuelo Aguirre για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το αντρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση του Κουβανού πασαδόρου Raydel Hierrezuelo Aguirre που αναμφίβολα με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο 36χρονος (1.96μ.) πασαδόρος διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις και τίτλους. Από το 2021 αγωνιζόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είναι χαρά μου που θα ανήκω σε αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο, σε αυτή την οικογένεια. Εύχομαι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε τίτλους στο Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτή την περιπέτεια με την ομάδα μου και να το απολαύσουμε».