Επιμένει προκλητικά ο ΠΑΟ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Παρά το πρώτο «άκυρο» από την ΕΟΠΕ, οι «πράσινοι» επιμένουν με νέο αίτημα ζητώντας την παρουσία φιλάθλων στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αφού δεν τους αρκεί το ...ρουσφέτι της ΕΣΑΠ.

Επιμένει προκλητικά ο ΠΑΟ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Τι και αν η ΕΟΠΕ απέρριψε -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- το αίτημα του Παναθηναϊκού περί διεξαγωγής του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague απέναντι στον Ολυμπιακό (20 Οκτωβρίου στο κλειστό της Κυψέλης) με παρουσία φιλάθλων; Οι «πράσινοι» επιμένουν προκλητικά, καθώς επανήλθαν με νέο αίτημα στην ΕΟΠΕ, ζητώντας να ανακληθεί η αρχική απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου για την τιμωρία της έδρας τους με μία αγωνιστική.

Το πιθανότερο είναι να απορριφθεί εκ νέου το αίτημα του ΠΑΟ, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά η επιμονή από την πλευρά των «πρασίνων», η οποία προφανώς επιθυμεί να έχει και εγγράφως την απόφαση της ΕΟΠΕ, ώστε στη συνέχεια να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ. Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης με διαδικασίες εξπρές, προκειμένου να βγει απόφαση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την ΕΣΑΠ ως «ειδικής διαχείρισης», κάτι που σημαίνει ότι επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο 800 μαθητών, αθλητών κ.λπ., οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα βάσει λίστας. Ο δε Παναθηναϊκός «κουβαλάει» τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στο κλειστό του Έσπερου Καλλιθέας στις 21 Φεβρουαρίου στο ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό.

Σκάνδαλο είναι εξάλλου η νομικίστικη ντρίπλα στην προκήρυξη της ΕΣΑΠ, που επιτρέπει στην ομάδα που τιμωρείται, να παίξει μπροστά σε 800 θεατές, καταργώντας ουσιαστικά τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή.

Ο Παναθηναϊκός που τιμωρήθηκε ουσιαστικά γιατί δεν είχε διοίκηση, προκειμένου να κάνει έφεση για την άδικη βέβαια τιμωρία του(επεισόδια σε άλλο σημείο από αυτό που γίνονταν ο αγώνας), βγαίνει λάδι και ανοίγει πλέον ο δρόμος να παίζουν οι τιμωρημένοι σύλλογοι μπροστά σε κόσμο.

Αυτό δεν ισχύει σε κανένα σοβαρό επαγγελματικό πρωτάθλημα, όπως και πολλά άλλα, αλλά τα συναντάμε στο βόλει ανδρών, όπου υπάρχει μια ομερτά, προκειμένου να μη θιγούν τα μέλη του συνεταιρισμού.

Και φτάσαμε στο αποκορύφωμα, με την κατάργηση μια δικαστικής απόφασης από μια προκήρυξη, που δεν έχει συμβεί ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Και οι νομικοί που το εισηγήθηκαν είναι υπόλογοι πέρα ως πέρα, αρκεί να πράξει τα δέοντα η αθλητική δικαστής που ουσιαστικά καταργήθηκε με το έτσι θέλω...