Παναθηναϊκός: Ιερεζουέλο και Μακ Κλάσκι στη λίστα των υποψηφίων πασαδόρων

Η απόφαση του Ντέρεκ Επ να σταματήσει το βόλεϊ έφερε τον Παναθηναϊκό σε αναζήτηση πασαδόρου και οι Ιερεζουέλο, Μακ Κλάσκι είναι δύο από τους υποψήφιους.

Παναθηναϊκός: Ιερεζουέλο και Μακ Κλάσκι στη λίστα των υποψηφίων πασαδόρων

Χάλασε τις διακοπές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου η απόφαση του Ντέρεκ Επ να σταματήσει το βόλεϊ, αφού ο προπονητής ξημεροβραδιάζεται για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Σοκ στον Παναθηναϊκό, ψάχνουν νέο πασαδόρο

Αυτή την εποχή είναι δύσκολο να βρεθεί καλός ελεύθερος πασαδόρος, γι' αυτό και μελετούν περιπτώσεις που μπορούν να σπάσουν συμβόλαια και να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Μια καλή περίπτωση είναι του Αγκίρε Ιερεζουέλο, που έχει συμβόλαιο με τον Φοίνικα Σύρου, αλλά η κυκλαδίτικη ομάδα δεν μπορεί να το πληρώσει βάση της νέας κατάστασης. Γι' αυτό θέλει να τον ξεφορτωθεί και ο Παναθηναϊκός να τον κάνει δικό του έναντι ενός μικρού χρηματικού ποσού. Ο Κουβανός ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και απομένει να τον επιλέξει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Μια άλλη καλή περίπτωση είναι το Λιαμ Μακ Κλάσκι (21, 1.90), τον οποίο γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό από τα ματς με την ολλανδική Οριόν. O Bέλγος (Νο 4 στη φωτό) είναι βασικός στην Εθνική και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις.

Είναι πλέον στο χέρι του Παναθηναϊκού ποιον θα διαλέξει, πόσα χρήματα μπορεί να δώσει για να σπάσει ένα συμβόλαιο, ενώ υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι...