Tελευταία διορία στην ΑΕΚ, το σκέφτονται στη Σύρο

Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε στη χθεσινή  συνεδρίαση της ΕΣΑΠ αποδεικτικά στοιχεία εξόφλησης των χρεών της και πήρε τελευταία διορία ως την Παρασκευή να καταθέσει εξοφλητικές αποδείξεις σε παίκτες και προπονητές. Το σκέφτονται στη Σύρο...

Tελευταία διορία στην ΑΕΚ, το σκέφτονται στη Σύρο

Ούτε στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΣΑΠ ήταν συνεπής η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να απηυδίσουν τα μέλη του ΔΣ και να δώσουν τελευταία διορία ως την Παρασκευή για να καταθέσει εξοφλητικές αποδείξεις σε παίκτες και προπονητές. Όχι διακανονισμούς. Σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η προκήρυξη που μιλάει για χορήγηση wild card σε άλλη ομάδα.

Οι wild cards μπορεί να είναι και δύο, αν ο Φοίνικας Σύρου ακυρώσει τη συμμετοχή του στη Volley League. Kι αυτό γιατί ο Πάνος Ξενοκώστας δεσμεύτηκε να πληρώσει τις οφειλές και να βοηθήσει οικονομικά τον ερασιτέχνη, αλλά χρειάζονται χρήματα και για τη δημιουργία αξιόμαχης ομάδας και όχι σάκου μποξ.

Πολλά θα κριθούν στη γενική συνέλευση της Παρασκευής και δεν αποκλείεται να ανακρούσουν πρύμνα οι Συριανοί και να ενεργοποιήσουν τo plan B. Nα μη κατεβάσουν ομάδα στη Volley League και να ρίξουν το βάρος τους στην ομάδα γυναικών, όπου υπάρχουν δυο-τρεις αξιόλογες Συριανές αθλήτριες και να επιδιώξουν την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.