Διαλύεται το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ...

Στις 5 Ιουνίου η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόθεση της να παίξει το βόλεϊ ανδρών στην Volley League χαρακτηρίζοντας ανακριβή τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου και τελικά μόνο ανακριβή δεν ήταν. Η ΑΕΚ διαλύεται...

Διαλύεται το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ...

Η ανακοίνωση στις 5 Ιουνίου ανέφερε: «Λόγω πρόσφατων ανακριβών δημοσιευμάτων που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ, η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τις προθέσεις της και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην VolleyLeague, διακανονίζοντας παράλληλα όσες εκ των παλαιών οφειλών εκκρεμούν ακόμη. Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι στην προσπάθεια της αυτή, η ΑΕΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί εκβιασμούς και να ικανοποιήσει παράλογες απαιτήσεις οποιουδήποτε».

Στις 10 Ιουλίου πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το τμήμα διαλύεται και ίσως με πρόθεση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που δεν μίλησε καν με τους παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα εδώ και δέκα χρόνια.

Και οι παίκτες που είχαν συμφωνήσει να μείνουν έφυγαν τρέχοντας. όπως και ο προπονητής Άκης Χατζηαντωνίου που αναγκάστηκε να αποχωρήσει και μελετά πλέον προτάσεις από την Κύπρο. Ο Λυκούργος Ρούσης υπέγραψε στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου οι Μπαρμπούνης, Πετσιάς ετοιμάζονται για τη Σύρο και η ΕΣΑΠ πρέπει άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη της ΑΕΚ.

Κι όλα αυτά σε περίοδο ευφορίας για το κλαμπ της ΑΕΚ, με την κατάκτηση του νταμπλ από την ποδοσφαιρική ομάδα, το νέο γήπεδο, τα πολλά έσοδα και με τα τρόπαια να προκαλούν φρενίτιδα στην περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Και λίγο πριν εορταστούν τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Κρίμα, το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ εξαφανίζεται από τον χάρτη δεν θα παίξει φέτος σε καμμία κατηγορία και όπως όλα δείχνουν η ερασιτεχνική θα επενδύσει μόνο στο βόλεϊ γυναικών, στο χάντμπολ ανδρών και στο ποδόσφαιρο γυναικών.