Ο έρωτας φέρνει Τυνήσιο στον Μίλωνα - Ρώσος στην Κηφισιά - Aνδρεόπουλος στο Κούνεο

O Oλυμπιακός πήρε την Αργεντίνα Μπιάνκα Φαριόλ και ο Μίλωνας φλερτάρει με τον μνηστήρα της Αϊμέν Μπουγκέρα.

Ο έρωτας φέρνει Τυνήσιο στον Μίλωνα - Ρώσος στην Κηφισιά - Aνδρεόπουλος στο Κούνεο

Η έλευση της Αργεντίνας κεντρικής Μπιάνκα Φαριόλ στον Ολυμπιακό ως πέμπτη ξένη, έστρεψε το ενδιαφέρον του Μίλωνα στον μνηστήρα της τον πολύ καλό ακραίο Αϊμέν ΜπουγκΑιέρα (23, 1.98)

Οι Αργεντίνοι στέλνουν στον Ολυμπιακό την Μπιάνκα Φαριόλ (vid)

Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν στην Γαλλία, όπου ο Τυνήσιος ακραίος έπαιξε στην Ναρμπόν (2018-22) και στην Πουατιέ (2022-24), έγιναν ζευγάρι και θέλουν να συνεχίσουν να ζουν μαζί στην Αθήνα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνει διαπραγματεύσεις με τον αρχηγό της Τυνησίας, αφού εγκατέλειψε την περίπτωση Νίκολα Μιγαήλοβιτς που πάει προς Αραβία. Ο Τυνήσιος το 2022 αναδείχθηκε καλύτερος ακραίος στην κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ.

Στον Μίλωνα, τη μοναδική ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας που επενδύει και αξιοποιεί νέα παιδιά χάρη στον Σάκη Ψάρα, θα συνεχίσουν την καριέρα τους δυο διεθνείς Αλεξανδρουπολίτες, ο πασαδόρος Δημήτρης Σουσουρίδης και ο ακραίος Ανδρέας Κοντοστάθης. Στο ρόστερ και ο διεθνής Παναγιώτης Σουσούνης, με τον Μίλωνα να έχει εντοπίσει τον Σταύρο Μούχλια, χωρίς αντίκρυσμα, λόγω της νεαρής ηλικίας του. Ο Μίλωνας μαζί με τον Πήγασο, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι από τις εξαιρέσεις των ομάδων που δουλεύουν το καλοκαίρι με τους υπάρχοντες παίκτες.

ΜΙΛΩΝ

Πασαδόροι: Λουκ Χερ (ΚΑΝ), Σουσουρίδης Δημήτρης

Ακραίοι: Πέδρο Μολίνα (ΠΡΙΚ), Αλέξανδρος Νανόπουλος, Κοντοστάθης Ανδρέας

Διαγώνιοι: Μπόμπι Γιορντάνοφ (ΒΟΥ), Κουβαράς Γιώργος

Κεντρικοί: Αχιλλέας Μπάσης, Χαραλαμπίδης Δημήτρης , Δημήτρης Θεοδόσης, Γιώργος Μαντελιδης

Λίμπερο: Άρης Χανδρινός, Παναγιώτης Σουσούνης

Προπονητής: Θανάσης Ψάρας

Στην Κηφισιά κόντρα στο ρεύμα επενδύουν σε Ρώσο παίκτη, τον ακραίο Εβγένι Σκλιαρένκο (32, 1.97), που έπαιζε στην Διναμό, την Αλ Τζαζίρα, την βουλγαρική Ρακόφσκι και την ισραηλινή Εϊλαμπούν.

ΚΗΦΙΣΙΑ

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Εβγένι Σκλιαρένκο (ΡΩΣ), Κυριάκος Σπυριούνης

Διαγώνιοι: Αλεξάντρε Κάιο (ΒΡΑ)

Κεντρικοί: Γκιγιέρμo Άλβες (ΒΡΑ), Αντώνης Σπηλιώτης

Λίμπερο: Σπύρος Βελούδης, Γιάννης Κοσμάς

Προπονητής: Κώστας Χριστοφιδέλης

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος εξάλλου που λόγω τραυματισμού χάνει την Εθνική και το Ευρωβόλεϊ και συνεχίζει την καριέρα του στην Ιταλία, στο πάλαι ποτέ κραταίο Κούνεο, που διαλύθηκε, επανασυστάθηκε και παίζει πλέον στην Α2.