Ο Σέρβος πασαδόρος Αλέξα Μπάτακ για ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος Αλέξα Μπάτακ είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για τη θέση του πασαδόρου.

Ο Σέρβος πασαδόρος Αλέξα Μπάτακ για ΠΑΟΚ

Έναν ταλαντούχο Σέρβο πασαδόρο θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του, τον 23χρονο (18 Ιανουαρίου 2020) Αλέξα Μπάτακ της Παρτιζάν με ύψος 1.98.

Ο Μπάτακ θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο σε ηλικία 19 χρονών και τον απέκτησε η ιταλική Ραβένα ως δεύτερο πασαδόρο, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν οι Ιταλοί και επέστρεψε στην Σερβία. Την περίοδο 2021-22 έπαιξε στην Ραντίκ, την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στις γαλλικές Κάννες και φέτος έπαιξε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την Παρτιζάν. Την οδήγησε στην κατάκτηση του τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ).

O Ντανιέλ Καστελάνι νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ είχε να επιλέξει ανάμεσα στον Ιερεζουέλο, αλλά ήταν διστακτικός λόγω της ηλικίας και των τραυματισμών του και καταλήγει στον νεαρό Μπάτακ που κλήθηκε και στην Εθνική Σερβίας για το VNL. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπογράψει συμβόλαιο δυο χρόνων, προκειμένου να δουλέψει με τον Μιλενκόσκι.

O ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Μπάτακ θα συμπληρώσει τριπλέτα ξένων με τους Βέλγους Βαν Ντε Ντρις, Τόμας Ρουσό και θα ρίξει το βάρος του σε ξένο ακραίο που θα κάνει την διαφορά.

ΠΑΟΚ

Ακραίοι: Τόμας Ρουσό (Βελ)

Διαγώνιοι: Μπας Βαν Ντε Ντρις

Κεντρικοί: Δήμος Λινάρδος, Γιώργος Παπαλεξίου

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης

Πασαδόροι: Αλέξα Μπάτακ

Προπονητής: Γιόσκο Μιλενκόσκι