Ολυμπιακός: Το εκπληκτικό σταφ του Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Η αφιέρωση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο σταφ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το εκπληκτικό σταφ του Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δεν αφιέρωσε το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό στη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά στο επιτελείο του που δεν σταμάτησε να τρέχει από το πρωί ως το βράδι για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδα.

Και ο Τζουλιάνι δεν σταμάτησε λεπτό να δουλεύει για τον Ολυμπιακό, από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο ότι βρέθηκε και την Πρωτοχρονιά στον Ρέντη μαζί με τον Παναγιώτη Μελά, προκειμένου να δοκιμάσει τον Γκουσταβάο.

Όπως μας είπε ο Ιταλός προπονητής «έχω ένα από τα καλύτερα σταφ της καριέρας μου. Χάρη και σε αυτούς πήραμε το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Του χρόνου καλύτερα. Aπαρτίζεται από γνώστες του βόλεϊ με εμπειρία. Δεν είχα να διδάξω κάτι στον Αντώνη, έχει ανοιχτό μυαλό και μπήκε γρήγορα στο πνεύμα μου. Ο Νίκος πέρασε από όλες τις θέσεις στον Ολυμπιακό, ξέρει το ελληνικό και παγκόσμιο βόλεϊ και οργάνωνε τα πάντα στην εντέλεια. Και οι Γιάννης, Κούλης, Τζούλια, Παναγιώτης, Γιάννης με βοήθησαν σε όλα και τους ευχαριστώ πολύ».

Στη φωτό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με την κούπα του πρωταθλητή οι Γιάννης Γεωργιάδης (στατιστικολόγος), Κυριάκος Μουτεσίδης (γυμναστής), Αντώνης Βουρδέρης (βοηθός του και στην Εθνική Τουρκίας), Παναγιώτης Μελάς (γραφείο τύπου), Νίκος Μαντούβαλος (μάνατζερ), Ντράγκο Τράβιτσα (αρχηγός), Γιάννης Πολυτάρχου (φροντιστής) Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Τζούλια Βέρτα (φυσιοθεραπεύτρια)

Λείπει η μορφή του Ολυμπιακού, φροντιστής Σπύρος Μπλέτσας