Καταργήστε το... αστείο Λιγκ Καπ- ένας όμιλος, τρεις έδρες

Toν τίτλο της πιο… αστείας διοργάνωσης του ελληνικού αθλητισμού  κερδίζει με διαφορά  το Λιγκ Καπ Βόλεϊ , αφού στα όσα τραγελαφικά των τελευταίων χρόνων έρχεται να προστεθεί και ο φετινός τρόπος διοργάνωσης του, που χαρακτηρίζεται ακόμη μια φορά από αλαλούμ.

Καταργήστε το... αστείο Λιγκ Καπ- ένας όμιλος, τρεις έδρες

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως θα γίνει ο Α όμιλος και αν βγάλετε άκρη πείτε το και σε εμάς. «Οι αγώνες του ΠΑΟΚ θα γίνουν νωρίτερα λόγω των αλλαγών που έγιναν στο πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, ενώ το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου ο Ηρακλής έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του σε διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ που υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει στοιχειώδης οργάνωση και προγραμματισμός.

Ο αγώνας λένε μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 θα γίνει την Τετάρτη 3/10 ή την Πέμπτη 4/10 ενώ η κλήρωση για την έδρα του αγώνα θα γίνει εντός των ημερών στα γραφεία της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ΑΕΚομοτηνής θα πάνε δυο φορές στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα παίξουν και μεταξύ τους σε έδρα που θα βγει από την κλήρωση. Από κλήρωση θα βγει και η έδρα του ματς Ηρακλής-ΠΑΟΚ.

Ουδείς ασχολήθηκε πότε είναι οι ημερομηνίες του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ηρακλής δήλωσε συμμετοχή σε τουρνουά στην Πρίστινα χωρίς να ενημερωθεί πότε θα γίνει το Λιγκ Καπ και η ΕΣΑΠ μπορεί να υπερηφανεύεται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Θα διοργανώσει έναν όμιλο σε τρεις έδρες(Πυλαία, Μίκρα, Κομοτηνή η Αλεξανδρούπολη). Οι άλλοι δυο όμιλοι μάλλον θα γίνουν σε μια έδρα υπο μορφή τουρνουά, εκτός κι αν η ΕΣΑΠ μας διασκεδάσει με κάτι καινούργιο...

Μετά το τεράστιο περσινό φιάσκο της περσινής διοργάνωσης με την ισοβαθμία Ηρακλή Χαλκίδας, Φοίνικα Σύρου, ουδείς λογοδότησε , έμειναν όλοι στη θέση τους και συνεχίζουν να μας προσφέρουν γέλιο.

Το πρόγραμμα(όπως το ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ):

Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2018

Το πρόγραμμα των αγώνων του Α΄ομίλου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ή Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Ηρακλής Πετοσφαίριση – ΠΑΟΚ (για την έδρα θα γίνει κλήρωση)

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Το πανηγυράκι "Λιγκ Καπ", δυο όμιλοι των τεσσάρων, ένας των τριών, δεν δίνει τίποτα , ούτε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, γι αυτό και πρέπει να καταργηθεί. Δυσφημεί κάθε χρόνο το άθλημα, όπως και το γεγονός ότι διοργανώνεται επαγγελματικό πρωτάθλημα 11 ομάδων, το μοναδικό στον κόσμο με μονό αριθμό ομάδων.