Τζουλιάνι: «Τώρα ξεκινάει η πιο σημαντική περίοδος της σεζόν»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον πρώτο τελικό (8/4, 21:30) του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup.

Τζουλιάνι: «Τώρα ξεκινάει η πιο σημαντική περίοδος της σεζόν»

Ώρα... League Cup για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (8/4) στις 21:30 (ΕΡΤ 3), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον πρώτο τελικό του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League, επιστρέφει στη «μάχη» του League Cup, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στο Ρέντη και συνάμα, το προβάδισμα τίτλου επί των «πράσινων», ενόψει της ρεβάνς, τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 21:00), στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, διεκδικώντας ένα ακόμα τρόπαιο τη σεζόν 2022-23, αυτό του League Cup.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Τώρα, ξεκινάει η πιο σημαντική περίοδος της σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τα καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο παρελθόν, να ξεχάσουμε ότι πήραμε το ευρωπαϊκό, το Challenge Cup. Το μυαλό μας, τώρα, πρέπει να είναι μόνο στο League Cup, εκεί έχουμε εστιάσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παλέψουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είναι η βοήθεια που χρειαζόμαστε».