Πρωτοψάλτης, Επ στον Παναθηναϊκό, πρόταση στον Γκρόζερ

Ο Παναθηναϊκός μετά την εφετινή αποτυχημένη χρονιά, αλλάζει το ρόστερ του, επιστρέφει ο Πρωτοψάλτης, έρχεται ο Καναδός πασαδόρος Επ και έγινε κρούση στον διαγώνιο Γκρόζερ.

Πρωτοψάλτης, Επ στον Παναθηναϊκό, πρόταση στον Γκρόζερ

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει κατά μεγάλο μέρος το ρόστερ του για να επιστρέψει στην κορυφή και ήδη έχει συμφωνήσει με δυο παίκτες, ενώ έκανε κρούση και σε άλλους περιμένοντας απαντήσεις.

«Το τι φταίει μπορεί να το κρίνει μόνο ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι, η διοίκηση και η ομάδα. Αυτό είναι μεταξύ μας, ξέρουμε τι μας έχει συμβεί. Θέλω να πω στους φίλαθλους του Παναθηναϊκού ότι όλα έχουν αναλυθεί και συζητηθεί, ξέρουμε τι έχει συμβεί. Από την άλλη είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, δεν τα καταφέραμε σε τρεις ημιτελικούς ωστόσο ήμασταν στους ημιτελικούς. Πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε πάλι πρωταθλητές» είπε μετά τον αποκλεισμό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος που παραμένει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.

'Ηδη έχει συμφωνήσει ο Θανάσης Πρωτοψάλτης για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, που θα κάνει δίδυμο με τον Γίρι Κόβαρ, τον μοναδικό ξένο που θα παραμείνει στο Μαρούσι.

Για τον Γιάκομπσεν εκτίμησαν ότι έκλεισε ο κύκλος του και την θέση του θα πάρει ο Καναδός πασαδόρος Ντέρεκ Επ (25, 1.98) που φέτος έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στη γαλλική Αραγκό ντε Σετ.

Απο εκεί και πέρα ο Ερνάντες δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, βάση και του υψηλού κασέ του και θα αντικατασταθεί όπως και ο Λούκα Ρανγκέλ. Ήδη έγινε κρούση στον σπουδαίο Γερμανοούγγρο Γκεόργκ Γκρόζερ (38 χρονών, 2.00) που έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και φέτος βρίσκεται στην ιταλική Μόντσα. Τα λεφτά που παίρνει όμως ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ και πρέπει να γίνει υπέρβαση για την απόκτηση του.

Ψάχνουν επίσης για έναν ή για δύο ξένους κεντρικούς (αν περάσουν οι 5 ξένοι), ενώ για τη θέση του λίμπερο θέλουν τον 28 χρονο Γρηγόρη Κοντοστάθη (1.90).