Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στους τελικούς του βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Μίλωνα την Τετάρτη (5/4) και θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στους τελικούς του βόλεϊ ανδρών.

Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στους τελικούς του βόλεϊ

Μετά το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (5/4). Στις 17:00 (YouTube/ESAP TV), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την πρόκριση στην τελική φάση!

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Το να παίζεις τέσσερις συνεχόμενες φορές με την ίδια ομάδα, δεν είναι συνηθισμένο. Για αυτό, πρέπει να κερδίσουμε, για να μην συνεχιστεί αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη σειρά, για να προετοιμαστούμε για τις επόμενες δοκιμασίες που θα συναντήσουμε».

Άλεν Παγένκ: «Το τρίτο ματς με τον Μίλωνα είναι πολύ σημαντικό, για να κλείσει η σειρά με 3-0 και να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αν βάλουμε και το ματς Κυπέλλου, παίζουμε για τέταρτη σερί φορά με αυτή την ομάδα. Θα χρειαστεί να βγάλουμε τα πάντα στο γήπεδο, να παλέψουμε για κάθε πόντο, γιατί ο Μίλων είναι δύσκολος αντίπαλος αν του επιτρέψεις να κάνει το παιχνίδι του. Η απώλεια του Κυπέλλου μας έχει πεισμώσει, θα τα δώσουμε όλα».