Παναθηναϊκός για το F4 Κυπέλλου: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!»

Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της ΕΟΠΕ και της αστυνομίας για την χορήγηση περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων στους συμμετέχοντες συλλόγους στο Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ, εξέφρασε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. 

Παναθηναϊκός για το F4 Κυπέλλου: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τη διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα.

Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με την Ε.Ο.Π.Ε. αποφάσισαν να χορηγήσουν από 30 προκλήσεις στους συμμετέχοντες Συλλόγους, αυστηρά για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους συγγενείς και τους χορηγούς της κάθε ομάδας, κάτι το οποίο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες με φιλάθλους έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και να διεκδικεί τίτλους με τον κόσμο του στο πλευρό του.

Το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς και είναι γιορτή του αγωνίσματος και τόσο η Αστυνομία όσο και η Ομοσπονδία βόλεϊ οφείλουν να μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης με φιλάθλους.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναλογιστούν ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου, όπως οι τελικοί με διπλούς αγώνες.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ο Παναθηναϊκός ζήτησε επίσημα περισσότερες προσκλήσεις ώστε να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό.