Ολυμπιακός: Να «κλειδώσει» την πρωτιά με ΟΦΗ

Μετά τη σπουδαία «καθαρή» νίκη (0-3) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού έχει στρέψει και πάλι την προσοχή της στο πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός: Να «κλειδώσει» την πρωτιά με ΟΦΗ

ΟΙ ερυθρόλευκοι, οι οποίοι βρίσκονται μόλις δύο σετ μακριά από την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία τους, επικεντρώνονται στην Volley League, αφού την Τετάρτη (8/3) στις 17:30 (YouTube/ESAP TV), υποδέχεται τον ΟΦΗ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 17η αγωνιστική.

Κόντρα στους Κρητικούς, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «ξεχάσουν» για... λίγο την Ευρώπη και να κατακτήσουν τη νίκη στο Ρέντη, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό ματς για τη βαθμολογία και θα είναι σημαντικό να έχουμε πολύ υψηλή συγκέντρωση, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση του αγώνα».

Ανέστης Δαλακούρας: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Μακάμπι και να συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδας, για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να δείξουμε πάλι την ποιότητα μας και να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική».