Αριστοτέλης Σκύδρας-ΟΦΗ 0-3: Άλλη ομάδα με Τζιουμάκα, παραιτήθηκε ο Λάιος

Ο ΟΦΗ με τον διαγώνιο της Εθνικής Γιώργο Τζιουμάκα στη σύνθεση του κέρδισε 3-0 τον Αριστοτέλη στη Σκύδρα και πλησίασε στους 5 βαθμούς τους Πήγασο, Άθλο Ορεστιάδας. Δεν κάθισε τον πάγκο του Αριστοτέλη, αφού έκανε 4 προπονήσεις και αποχώρησε...

Αριστοτέλης Σκύδρας-ΟΦΗ 0-3: Άλλη ομάδα με Τζιουμάκα, παραιτήθηκε ο Λάιος

Ο Ο.Φ.Η. ενισχυμένος με τον Γιώργος Τζιουμάκα που αναδείχτηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή νίκησε εκτός έδρας τον Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ και σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Volley League ανεβαίνοντας στους 6 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με επιθετική αιχμή τον Τζιουμάκα, αλλά και το σερβίς του Ντεμιρτσί, προηγήθηκε με 12-6, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Διατήρησαν το ρυθμό του αγώνα και διατήρησαν μεγάλο προβάδισμα μέχρι το 22-15. Ο Αριστοτέλης με σερί 5-0 μείωσε σε 20-22 και έγινε ντέρμπι όταν μείωσε στον πόντο με τον Μέντεζ 22-23. Ο Τζιουμάκας με μπλοκ-άουτ έκανε το 22-24 και σε κόντρα επίθεση το 22-25 για το 0-1 σετ υπέρ των κρητικών.

Στο 2ο σετ ο ΟΦΗ ξέφυγε πάλι από την αρχή με 5-2 χάρις την κυριαρχία του στο φιλέ και με επίθεση του Τζιουμάκα άνοιξε τη διαφορά στο +5 (11-6). Ο ΟΦΗ ήταν μπροστά 19-15 αλλά ο Αριστοτέλης πάλι μπήκε στον αγώνα και με σερί 3-0 μείωσε 18-19. Ενας πόντος που ήρθε απο το video check στο καρφί του Ντεμιρτσί (μπλοκ-άουτ) κράτησε τον ΟΦΗ μπροστά με 20-22. Με μπλοκ του Αντάμι ο ΟΦΗ, πήρε σημαντικό προβάδισμα (20-23). Με καρφί του Αμπράο, ο ΟΦΗ έκανε το 21-24 και το σετ έκλεισε με 21-25, υπέρ του ΟΦΗ για το 0-2.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε και στο τρίτο σετ δυνατά με 2-6 και 9-15 με τον Τζιουμάκα, να είναι πραγματικά ασταμάτητος. Από εκεί και πέρα οι κρητικοί κυριάρχησαν πλήρως και πήραν δίκαια τη νίκη αφήνοντας τον Αριστοτέλη στους 3 βαθμούς.

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Για μας, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήταν παιχνίδι δίχως αύριο, ώστε να μείνουμε σε τροχιά σωτηρίας. Η παρουσία του Τζιουμάκα, ανέβασε όλη την ομάδα. Είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Επίσης, βελτιωμένη ήταν η εικόνα και του Ντερμιρτσί. Η ομάδα βελτιώνεται και με τη προσθήκη ενός κεντρικού, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, σαν ομάδα».