Ερνάντες: «Από τα πιο συναρπαστικά ματς στην καριέρα μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κουβανός σταρ των «πρασίνων» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ερνάντες: «Από τα πιο συναρπαστικά ματς στην καριέρα μου»

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε ο Κουβανός σταρ, Φερνάντο Ερνάντες με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, παρά την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων» στο τάι μπρέικ, ο 34χρονος ακραίος τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα καθώς γνωρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα κατά τη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερνάντες:

«Μόνο στη γλώσσα μου μπορώ να εξηγήσω αυτό που νιώθω για να γίνω απόλυτα κατανοητός. Το Σάββατο ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου. Σε ένα γεμάτο γήπεδο με στόχο την νίκη, και ανάμεσα στις δύο πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στην ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ, στον σύλλογο μου, στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους βοηθούς που με βοήθησαν να αγωνιστώ ως αθλητής σε αυτόν το σύλλογο και να συμμετέχω σε αυτό το ντέρμπι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να επιδείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος γιατί δεν εγκαταλείπει ποτέ και αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο, του τελευταίου σετ με πολλή συγκέντρωση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με την καρδιά σου και αυτό κάναμε το Σάββατο. Η νίκη είναι για σας οπαδοί της Θύρας 13. Συνεχίζουμε»