Για ποιόν παίκτη πλήρωσε 2.000 ευρώ ο ΠΑΟ στον Ολυμπιακό

Mετά τον Νίκο Βέργο, άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού μετακόμισε στον Παναθηναϊκό

Για ποιόν παίκτη πλήρωσε 2.000 ευρώ ο ΠΑΟ στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Βέργος ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήγε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος και τον ακολούθησε ένας βολεϊμπωλίστας ο Μάρκος Γαλιώτος, που είχε τετραετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Πειραιά.

Ο Γαλιώτος είναι πασαδόρος, από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού, μόλις ενηλικιώθηκε υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και τα δυο προηγούμενα χρόνια έπαιξε στο εξωτερικό. Στο συμβόλαιο του υπήρχε ρήτρα να πάει σε ελληνικό σύλλογο αντί 2.000 ευρώ, κάτι που έπραξε ο Παναθηναϊκός αμέσως μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου. Αν μάλιστα ο Παναθηναϊκός κρατήσει τον παίκτη στο τέλος της χρονιάς για την επόμενη περίοδο θα δώσει 3.000 στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο μάνατζερ του Θάνος Μιχαλόπουλος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό με πειραγμένη φωτογραφία. Πήρε τη φωτό του με φανέλα του Ολυμπιακού και αντί του δαφνοστεφανωμένου, τοποθέτησε το τριφύλλι.

Βασικός πασαδόρος στον Παναθηναϊκό προορίζεται ο Δανός Άλεξ Γιάκμομπσεν και ο Γαλιώτος θα είναι ο αναπληρωματικός του, με διαγώνιο τον Βούλγαρο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ακραίους τους νεαρούς Ράπτη, Ανδρεόπουλο και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα αποκτηθεί ξένος, αν και δεν αποκλείεται να πληρώσει και τώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον ερχομό του. Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε ο αειθαλής Ρούλης Αγραπιδάκης για πολλοστή φορά επιβεβαιώνοντας το ρητό "οι κυβερνήσεις πέφτουν μα ο Αγραπιδάκης μένει"

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Στιβαχτή και τον Τερβαπόρτι, έχει ακόμη έναν πασαδόρο στο δυναμικό του τον Σταύρο Κασαμπαλή, που ενώ είχε συμφωνήσει να παίξει του χρόνου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έσπασε η συμφωνία και αναζητείται ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΠΑΟ

Διαγώνιοι: Μπόμπι Γιορντανοφ(Βουλ), Χρήστος Μπέλλος

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης

Κεντρικοί: Παναγιώτης Πελεκούδας, Σωτήρης Πανταλέων, Γιώργος Πεντίδης

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Γιώργος Φύτρος, Δημήτρης Παλαιολόγος

Πασαδόροι: Άλεξ Γιάκομπσεν(Δαν) ,Μάρκος Γαλιώτος