Ολυμπιακός: Ήρθε στην Ελλάδα ο Ιντάλγκο

Ο σπουδαίος Κουβανός Ολίβα Ιντάλγκο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Ήρθε στην Ελλάδα ο Ιντάλγκο

Ο Κουβανός ακραίος Ολίβα Ιντάλγκο ήρθε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα προπονήσεις στον Ρέντη με την ομάδα του Ολυμπιακού.

«Βόμβα» Ιντάλγκο Ολίβα από τον Ολυμπιακό

Πρόκειται για τον 36χρονο πρώην ακραίο της Φενέρμπαχτσε, που στην Τουρκία αναδείχτηκε κορυφαίος ακραίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με τη φανέλα της Φενέρ αγωνιζόταν από το 2018. Ο ύψους 1,98μ. ακραίος θα ενισχύσει τους Πειραιώτες τη νέα αγωνιστική περίοδο και στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πάρουν πίσω τα σκήπτρα που έχασαν φέτος.

Ο 37χρονος ακραίος που έχει γεννηθεί στο Λένιγκραντ είναι Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Toυρκίας του 2019, αλλά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς. Φέτος αναδείχτηκε ο κορυφαίος ακραίος στο πρωτάθλημα Τουρκίας και ο κορυφαίος σέρβερ με 65 άσους (ο δεύτερος είχε 42).

Mε την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ σε όλα τα πρωταθλήματα και σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος είναι ο καλύτερος σέρβερ.