«Βόμβα» Ιντάλγκο Ολίβα από τον Ολυμπιακό

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ενισχύεται με τον Σάλβαντο Ιντάλγκο Ολίβα, κορυφαίο Κουβανό (με  γερμανική υπηκοότητα) ακραίο στο τουρκικό πρωτάθλημα.

«Βόμβα» Ιντάλγκο Ολίβα από τον Ολυμπιακό

Να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ θέλει ο Ολυμπιακός και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει. Η ομάδα του Πειραιά δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση και η διοίκηση του Ερασιτέχνη δείχνει τις διαθέσεις της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει σχεδόν τη μεταγραφή του Σάλβαντορ Χιντάλγκο Ολίβα. Πρόκειται για τον 36χρονο ακραίο της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.

Στην Τουρκία αναδείχτηκε κορυφαίος ακραίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και με τη φανέλα της Φενέρ αγωνιζόταν από το 2018. Ο ύψους 1,98μ. ακραίος θα ενισχύσει τους Πειραιώτες τη νέα αγωνιστική περίοδο και στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πάρουν πίσω τα σκήπτρα που έχασαν φέτος.

Ο 37χρονος ακραίος που έχει γεννηθεί στο Λένιγκραντ είναι Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Toυρκίας του 2019, αλλά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς. Φέτος αναδείχτηκε ο κορυφαίος ακραίος στο πρωτάθλημα Τουρκίας και ο κορυφαίος σέρβερ με 65 άσους(ο δεύτερος ειχε 42)

Mε την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ σε όλα τα πρωταθλήματα και σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος είναι ο καλύτερος σέρβερ.