Στον... αέρα ο Γιάννης Καλμαζίδης στον ΠΑΟΚ

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ, αφού  ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής δεν θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ πιέζουν οι υπόλοιποι παράγοντες και ο κόσμος για την παραμονή του.

Στον... αέρα ο Γιάννης Καλμαζίδης στον ΠΑΟΚ

Το τελευταίο ραντεβού με τον Θανάση Κατσαρή περιμένει ο Γιάννης Καλμαζίδης για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη να μην επιθυμεί την παραμονή του.

Ο Κατσαρής λοιπόν θεωρεί αποτυχημένη τη χρονιά, λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος και του Λιγκ, παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου, κρατάει όμως και κάποιο επεισόδιο του παρελθόντος στο μυαλό του, που στοίχισε την απομάκρυνση του ομογενούς προπονητή.

Πέρυσι μετά την αποτυχημένη χρονιά και με τις αλλαγές προπονητών, ενέδωσε στις πιέσεις του κόσμου και των υπολοίπων παραγόντων του ΠΑΟΚ και άναψε το πράσινο φως στην επιστροφή Καλμαζίδη. Τώρα όμως επιμένει στην αντικατάσταση του...

Οι πιθανότητες να μείνει ο Καλμαζίδης και την νέα περίοδο είναι 50-50 και θα υπερισχύσει είτε η γνώμη του Θανάση Κατσαρή, είτε του κόσμου που θεωρεί επιτυχημένο τον γεννηθέντα στη Βουδαπέστη προπονητή...