H Oρεστιάδα επιστρέφει: Ο Άθλος στη Volley League ανδρών

Ο Άθλος Ορεστιάδας κέρδισε 3-0 τον Φίλιππο Βέροιας στη Θράκη και με 2-0 νίκες προβιβάστηκε στη  Volley League ανδρών

H Oρεστιάδα επιστρέφει: Ο Άθλος στη  Volley League  ανδρών

Μεγάλες στιγμές ζει ξανά η Ορεστιάδα με την παρθενική άνοδο του Άθλου στη Volley League.

Ο Άθλος Ορεστιάδας επικράτησε στο σχεδόν κατάμεστο Νίκος Σαμαράς με 3-0 του Φίλιππου Βέροιας και με 2-0 νίκες πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία, υποβιβάζοντας παράλληλα την ομάδα της Ημαθίας στην Pre League.

Ο Άθλος Ορεστιάδας γίνεται η τρίτη ομάδα από τον Έβρο που θα αγωνιστεί στη Volley League μετά τον Α.Ο.Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η άνοδος αυτή είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον βόλεϊ του Έβρου που στο παρελθόν έχει ζήσει μεγάλες στιγμές.

Ο Φίλιππος Βέροιας μετά από δύο σεζόν στη Volley League υποβιβάζεται και τη σεζόν 2022-23 θα αγωνιστεί στη Pre League ανδρών.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης.

Ο πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης δήλωσε: “Μια παρέα 10 ατόμων τον Αύγουστο του 2015 βάλαμε μακροπρόθεσμο στόχο να ανεβάσουμε τον Άθλο στη Volley League και τα καταφέραμε. Είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για την πόλη, τον Έβρο, τη Θράκη, τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο ήταν ανατριχιαστικό. Ο κόσμος γύρισε στο βόλεϊ, η πόλη ζει για το βόλεϊ. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν μια γροθιά και η πόρτα του συλλόγου είναι ανοιχτή για όλους. Ο Άθλος ήρθε για να μείνει με δικά του παιδιά, με παίκτες που ζουν και αγαπούν την πόλη και την ομάδα. Έχουμε 136 παιδάκια στις υποδομές, αύριο θα ξεπεράσουμε τα 250, καθώς στις εξέδρες είχαμε πολλά νέα παιδιά που χάρηκαν και πανηγύρισαν την άνοδο.Προχωράμε όλοι μαζί”


Πρώτο παιχνίδι - Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 1-3 (25-22, 22-25, 19-25, 21-25) (νίκες: 0-1)

Δεύτερο παιχνίδι - Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (νίκες 2-0) 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)