Ολυμπιακός: Κόντρα στον Μίλωνα οι πρωταθλητές

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (13/4) υποδέχεται τον Μίλωνα για την 7η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. 

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Μίλωνα οι πρωταθλητές

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Τετάρτη (13/4) η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά το «διπλό» (1-3) επί του Φοίνικα Σύρου στην Ερμούπολη, για την 6η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Μίλωνα, τον οποίο υποδέχονται στις 18:00 (EPT Sports) στο κλειστό του Ρέντη, για την 7η αγωνιστική.

Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του μίνι-πρωταθλήματος, με 23 βαθμούς, δύο πίσω από την κορυφή, θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σε αυτό το σημείο του μίνι-πρωταθλήματος που αγωνιζόμαστε, όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημαντική σημασία. Ο Μίλων βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει καλά, για αυτό θα είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

Κώστας Στιβαχτής: «Αντιμετωπίζουμε μια νεανική ομάδα, που παίζει ωραίο βόλεϊ, αλλά εμείς δεν πρέπει να αφήσουμε περιθώριο να παίξει καλά. Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».