Τζουλιάνι: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει» - Ανδρεάδης: «Μπορούμε το πρωτάθλημα!»

Για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στη Σύρο επί του Φοίνικα μίλησαν ο προπονητής των Πειραιωτών, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, όπως και ο πολύπειρος κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης.

Τζουλιάνι: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει» - Ανδρεάδης: «Μπορούμε το πρωτάθλημα!»

Εμφατική νίκη πέτυχε στη Σύρο ο Ολυμπιακός επί του τοπικού Φοίνικα για τη Volley League Ανδρών και μπήκε για τα καλά στο... κόλπο του πρωταθλήματος.

Για τη σπουδαία επιτυχία μίλησαν ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, όπως και ο κεντρικός των «ερυθρόλευκων» Ανδρέας Ανδρεάδης. Αναλυτικά:

Αλμπέρτο Τζιουλιάνι: «Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά σε έναν κρίσιμο αγώνα που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Νικήσαμε στην έδρα μιας δυνατής ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Ήμασταν καλύτεροι στο σερβίς και στο μπλοκ και κρατήσαμε υποδοχή και άμυνα. Πήραμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε. Εχουμε ακόμα τέσσερις στροφές και ελπίζω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το τρίποντο και τα καταφέραμε. Για μένα το κλειδί της νίκης ήταν το 2ο σετ αλλά και η ανατροπή στο 4ο σετ. Κλείσαμε τα ατού της Σύρου.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Σήμερα δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».