Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: "Ημασταν καλύτεροι, με μεγαλύτερη πίεση στο σερβίς. Είναι μία ωραία νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα τα πούμε το Μάιο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για κανέναν. Σε μερικά τακτικά κομμάτια λειτουργήσαμε καλά απέναντι στον αντίπαλο μας.

Εμείς είχαμε και θέληση σήμερα. Αθλητισμός χωρίς κόσμο δεν γίνεται. Με τον κόσμο και τους φιλάθλους που τραγουδούν για την ομάδα τους και δε μισούν τον αντίπαλο. Το δώρο που μας ζητάει ο κόσμος να φέρουμε από την Τουρκία είναι μεγάλο. Θα παλεύουμε πάντα. Αυτό θα κάνουμε και στην Τουρκία".

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Θανάσης Πρωτοψάλτης είπε: "Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να πάρουμε χαρά και δύναμη. Στο 3ο σετ έφταιξε το μυαλό μας. Δεν ανταποκριθήκαμε και το χάσαμε, αλλά έπαιξε και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας παλεύει κάθε αγώνα. Δε μας νοιάζει τόσο το αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας είναι στο δρόμο να απενέλθει. Εγώ είμαι καλά και για αυτό με επέλεξε ο κόουτς. Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού. Με τη Χάλκμπανκ. Είναι δυνατή και σοβαρή ομάδα η Χάλκμπανκ. Θα είναι για όλους ένα δώρο μία πιθανή νίκη ή ένα σκορ που να μας βολέψει για τη ρεβάνς ώστε να περάσουμε στον τελικό".