Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Τζόν Βεντ

Ο Γάλλος Τζον Βεντ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα αποφασίσει, αν είναι υγιής, το μέλλον του στον Ολυμπιακό, μια και όπως δείχνουν οι επιδόσεις του στα τρία ματς που έπαιξε με τις Κάννες δεν είναι ενθαρρυντικές.

 Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Τζόν Βεντ

Ο διεθνής διαγώνιος έπαιξε τρία ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα στις 8 Ιανουαρίου, όταν οι Κάννες που είναι τελευταίες στη βαθμολογία κέρδισαν 3-2 την Πουατιέ. Ο Βεντ λοιπόν έπαιξε στα τρία πρώτα σετ και αντικαταστάθηκε όταν το σκορ ήταν 1-2 με 5/20 επιθέσεις, 1 άσο και 1 μπλοκ. Νωρίτερα στην ήττα 3-2 από το Σαμόντ είχε 5/15 επιθέσεις και στην ήττα 0-3 από τη Σετ 5/11 επιθέσεις.

Ο Τζουλιάνι λοιπόν θα αποφασίσει αν μπορεί να περιμένει την ανάκαμψη του Γάλλου, αφού τον επηρέασε η μακρόχρονη απουσία από τα γήπεδα, ή θα μείνει με Ζουπάνι, Έγκλεσαλνς ή θα ψάξει άλλον διαγώνιο ως το τέλος του μήνα που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

To κασέ του πάντως όταν βρισκόταν σε καλή φόρμα, ήταν υψηλό, αφού πέρυσι του έκανε πρόταση ο ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο και ζήτησε 120.000 για 4 μήνες, ενώ αν μείνει στον Ολυμπιακό θα κοστίσει πάνω από 50.000 γιατί βρισκόταν πολύ καιρό σε αγωνιστική απραξία.