Ολυμπιακός: Ο Γάλλος διαγώνιος Τζον Βεντ στον Ρέντη

Ο 28χρόνος, ύψους 1.98  Γάλλος διαγώνιος Τζον Βεντ, θα έρθει  στην Ελλάδα  και εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και τα απαραίτητα τεστ, θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Γάλλος διαγώνιος Τζον Βεντ στον Ρέντη

Ο Βεντ ξεκίνησε τη καριέρα του από τη γαλλική Αβενίρ το 2011 και στη συνέχεια έπαιξε σε Κάννες, Ναρμπόν, στη βελγική Αλς, στην τουρκική Πιγιάνκο Άγκυρας (κορυφαίος σκόρερ, σέρβερ και μπλοκέρ), στη ρωσική Νόβγκοροντ (δεύτερος σκόρερ της Λίγκας), στην ιαπωνική Οζάκα Σακάι και φέτος ξεκίνησε στις Κάννες.

Η γαλλική ομάδα παρότι είχε προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο, ήταν ουραγός στο πρωτάθλημα, ανέλαβε προπονητής ο πρώην του ΠΑΟΚ, Ματιάσεβιτς και άλλαξε όλη την ομάδα, μεταξύ των οποίων και τον Φρομ. O Βεντ έπαιξε 3 παιχνίδια για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά μόλις πήρε την πρόταση του Ολυμπιακού την ημέρα των γενεθλίων του ήρθε στην Ελλάδα.

Ήταν στην 24αδα της εθνικής Γαλλίας στο πρόσφατο VNL, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Καλός επιθετικός, σέρβερ, επιθετικός, αλλά κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα, λόγω του ατίθασου χαρακτήρά του.

Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1994 στη Νουμέα της Νέας Καληδονίας...

Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει στο ρόστερ του και τον Έρμανς Έγκλεσκαλνς , κι εφόσον ξεπεράσει τα προσωπικά προβλήματα του θα έχει 5 ξένους και θα χρησιμοποιεί τους τέσσερις. Ο Βεντ ξεκίνησε την καριέρα του ως κεντρικός!

Δείτε το προφίλ του Τζον Βεντ