Ολυμπιακός: Τέλος ο Καζάζης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (5/1) τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη

Ολυμπιακός: Τέλος ο Καζάζης

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Καζάζης.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη. Ευχαριστούμε τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του στο σύλλογο, τον οποίο οδήγησε κατά την περσινή ιδιαίτερη σεζόν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός.

Στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι βρήκε τελικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Καζάζη στην τεχνική ηγεσία του βόλεϊ Ανδρών.

Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής στην αρχή είχε αρνηθεί την πρόταση των «ερυθρόλευκων» καθώς μετά απο πολύχρονη εργασία χειμώνα-καλοκαίρι σε κλαμπ και στην εθνική Σλοβενίας, ήθελε να ξεκουραστεί.

Μίλησε όμως με την οικογένεια του, που ήθελε διακαώς να έρθει στην Ελλάδα και ειδοποίησε ότι ξανασυζητά το ενδεχόμενο να δουλέψει στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και με τον Άλεν Παγένγκ που ήταν παίκτης του στη Σλοβενία. Τηλεφώνησε λοιπόν ξανά στον Ολυμπιακό και είπε ότι θέλει να λύσει τις όποιες εκκρεμότητες με την Ρεζόβια και μετά θα δώσει την οριστική απάντηση. Πριν από λίγο λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε θετικά και ως την Κυριακή θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός μάλιστα αναμένεται να τον ανακοινώσει και επίσημα εντός της ημέρας.

Ο Τζουλιάνι γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1964, έχει στο παλμαρέ του, το Κύπελλο Συνομοσπονδίας με το Κούνεο το 2010 και δούλεψε σε μεγάλες ομάδες όπως η Μαστεράτα, η Πιατσέντσα, η Βερόνα και στην Τουρκία με τη Χάλκμπανκ κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα.

Ταυτόχρονα είναι προπονητής της Σλοβενίας και τον Οκτώβριιο ξεκίνησε στην πολωνική Ρεζόβια, αλλά διέκοψαν πρόσφατα τη συνεργασία τους και αντικαταστάθηκε από τον σπουδαίο Αργεντίνο Μέντες.