Γιατί δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό ο Κασαμπαλής, πωλητήριο στον Φίλιππο Βέροιας

Η απάντηση στην ερώτηση "Γιατί δεν έπαιξε ο Κασαμπαλής στο ματς Ολυμπιακός- Πάζαρτζικ" και το πωλητήριο στον Φίλιππο Βέροιας.

Γιατί δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό ο Κασαμπαλής, πωλητήριο στον Φίλιππο Βέροιας

*** Για εμπάθεια κατηγορούν αρκετοί τον Δημήτρη Καζάζη γιατί στο ματς Ολυμπιακός-Πάζαρτζικ δεν χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο τον Σταύρο Κασαμπαλή, από τη στιγμή που ο Στιβαχτής δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του.

***Μπορεί να έκανε λάθη ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει την παραμικρή ευθύνη, ίσα ίσα έμεινε χωρίς δεύτερο πασαδόρο με ευθύνη του Θρακιώτη παίκτη.

*** Ο Κασαμπαλής λοιπόν τραυματίσθηκε παραμονή του αγώνα, όταν προσπάθησε με μαχαίρι να κόψει ένα φρούτο και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, στερώντας από τον Ολυμπιακό μια επιπλέον λύση.

*** Για τα λάθη που έγιναν στον Ολυμπιακό θα αναφερθούμε μετά το ματς του Λιγκ Καπ, όπου κρίνεται εν πολλοίς ο πρώτος τίτλος της εφετινής περιόδου και ακολουθούν το Λιγκ Καπ (22 Δεκεμβρίου, Ρόδος) , το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

*** Το κακό στην ιστορία είναι ότι ο Ολυμπιακός δε κατάφερε να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στους άνδρες και στις γυναίκες και μάλιστα στον Ρέντη, αφού η CEV με παρέμβαση Περικλή Μπακοδήμου, είχε δώσει κατ εξαίρεση την άδεια να αγωνιστεί σε μικρότερο των 3.000 γήπεδο.

*** Επειδή το κακό έχει παραγίνει, δεν επιτρέπεται σε επαγγελματικό πρωτάθλημα να είναι ένας παίκτης-τρια αντιεμβολιαστής, διακινδυνεύοντας την υγεία των συμπαικτών-τριων του. Η μεταγραφική περίοδος έρχεται και ας καθίσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

*** Κάτι συμβαίνει στον Φίλιππο Βέροιας, αφού μετά τον γενικό αρχηγό Ξανθόπουλο δεν είναι πλέον στο διοικητικό επιτελείο και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπιτέρνας, αναφέροντας επαγγελματικούς λόγους.

*** Ο Φίλιππος έχει σύμφωνα με πληροφορίες και οικονομικό πρόβλημα, καθώς τα λεφτά που δόθηκαν για το τμήμα βόλεϊ από τη ΓΓΑ πήγαν στον Ερασιτέχνη, που τα διέθεσε στο τμήμα χάντμπολ, σύμφωνα με αυτά που ισχυρίζονται στην ομάδα της Βέροιας.

*** Περίεργα πράγματα και στα ματς του Λιγκ Καπ με τον Μίλωνα. Στο πρώτο που διακόπηκε λόγω πτώσης του ρεύματος έπαιξαν οι βασικοί και στο δεύτερο την επόμενη μέρα οι νεαροί παίκτες.

*** Ο προπονητής Σωκράτης Τζουμάκας δικαιολογήθηκε ότι το έκανε για να δώσει βάρος στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, γιατί αν περνούσε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ θα έπαιζε με έναν εκ των Ολυμπιακού ή ΠΑΟΚ.

*** Το θέμα είναι ότι το ματς με τον ΟΦΗ είναι μετά από 15 μέρες και δεν υπάρχει λόγος ξεκούρασης των βασικών. Μακάρι να μην υπάρχει άλυτο πρόβλημα για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα η ομάδα της Ημαθίας.

*** Διαφορετικά θα μείνουν μόνο επτά ομάδες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και απ ότι πληροφορηθήκαμε η ομάδα βγήκε στο σφυρί αντί 250.000 ευρώ, με προοπτική να μετακομίσει σε άλλη πόλη, στα Γιάννινα ή στην Αλεξανδρούπολη. Οι ενδιαφερόμενοι όταν άκουσαν το ποσόν λιποθύμησαν...

*** Για την ιστορία, οι έξι πρώτοι παίζουν νέο πρωτάθλημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ο 7ος με τον 8ο και ο ηττημένος με τον τρίτο της Πρι Λιγκ για μια θέση στη Βόλεϊ Λιγκ, ενώ απευθείας προβιβάζονται οι δυο πρώτοι της Πρι Λιγκ.

*** Με εντολή Αυγενάκη θα δίνονται άμεσα οι προπονητικές κάρτες σε κοινοτικούς προπονητές, παρακάμπτοντας το εξάμβλωμα που έθετε διάφορα προσχήματα για να προσλαμβάνονται Έλληνες προπονητές και όχι ξένοι. Αρκεί να έχουν δίπλωμα FIVB.

*** Ο υπουργός κατάλαβε ότι αν γίνει έστω και μια καταγγελία θα πληρώνουμε πρόστιμα και θα διασυρθούμε διεθνώς. Δεν μπορεί ένας Ιταλός ή ένας Πολωνός να απαγορεύεται να δουλέψει στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά για συντεχνιακούς λόγους...