Επίσημο: Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης

Στον ΠΑΟΚ θα παίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο έμπειρος ακραίος υπέγραψε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επίσημο: Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο διεθνής ακραίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Έλληνας Διεθνής ακραίος, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», σε μία σεζόν με στόχο τον πρωταθλητισμό και την ευρωπαϊκή καταξίωση», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, από την πλευρά του:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω το 110% καθημερινά ώστε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».