O Oλυμπιακός μια ανάσα από τον Πάβλε Πέριτς (vids)

Κοντά στην απόκτηση του Σέρβου ακραίου Πάβλε Πέριτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που κερδίζει τους ιταλικούς συλλόγους.

O Oλυμπιακός μια ανάσα από τον Πάβλε Πέριτς (vids)

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πάβλε Πέριτς αφού χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη κοντράρει χρηματικά στα ίσια τις ιταλικές ομάδες και στον παίκτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ ο Μπόλε Μπόσκαν, που υπήρξε παίκτης και προπονητής του Ολυμπιακού και στη Βοϊβοντίνα ήταν τεχνικός διευθυντής και τον τελευταίο καιρό προπονητής. Ταυτόχρονα είναι μάνατζερ της εθνικής Σερβίας που παίζει αυτές τις ημέρες στο Ρίμινι για το Νάσιονς Λιγκ και στην δεκατετράδα βρίσκεται και ο Πέριτς.

Πάντως στο Ρίμινι παίκτες και προπονητές της Σερβίας δίνουν συγχαρητήρια στον Πέριτς για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού τα νέα κυκλοφόρησαν και ο πρωταθλητής είναι ο νικητής στη μονομαχία με τους Ιταλούς, παρότι τον διεκδικούσε και η Περούτζια του Νίκολα Γκρμπιτς. Ο Πέριτς δέχεται τα συγχαρητήρια και τους ευχαριστεί...

Eίναι μεγάλο ταλέντο, θεωρείται σπουδαίος επιθετικός, βελτιώθηκε και στην υποδοχή και είναι γέννημα-θρέμμα της μεγάλης σχολής της Βοϊβοντίνα. Χτυπάει από τα 3.55 στην επίθεση και πηδάει στο μπλοκ στα 3.25. Ζυγίζει 96 κιλά και θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός Σερβίας.

Στα περσινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Βοϊβοντίνα κέρδισε 3-1 την αγγλική Πολόνια και ο Πέριτς είχε 8 πόντους (5/5, 2 μπλοκ, 1 άσο), αλλά έχασε 3-0 από την ιταλική Τρεντίνο με τον Πέριτς να έχει 7 πόντους(7/20) και αποκλείστηκε.

Στη συνέχεια η Βοϊβοντίνα έπαιξε στο Cev Cup και ο Πέριτς έπαιξε μόνος του τη Διναμό Μόσχας στη Ρωσία(ένα ματς), όπου η σερβική ομάδα έχασε 3-0, με 17 πόντους(15/26, 1μπ, 1 ασ)

Την εφετινή περίοδο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος Σερβίας.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βοϊβοντίνα, καθώς στην ομάδα του Νόβι Σαντ ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 6 χρόνια κι εκεί αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα έχοντας ως προπονητές τον Τζόρτζε Τζούριτς (Έσπερος, ΆΕΚ, Άρης) στα αναπτυξιακά τμήματα και (από τον περασμένο Δεκέμβριο) στην ανδρική ομάδα τον Σλόμπονταν Μπόσκαν (Ολυμπιακός, Ηρακλής ως παίκτης και προπονητής στον Ολυμπιακό την σεζόν 2015-2016).

Ο Πέριτς όπως τον περιγράφουν οι Σέρβοι είναι τρομερός στην επίθεση και πολύ καλός σε σερβίς και μπλοκ, έχοντας (και λόγω ύψους) προβλήματα στην υποδοχή, όπου όμως την τελευταία διετία σημείωσε βελτίωση. Στον Ολυμπιακό πάντως θα είναι η δύναμη του πυρός με τους Ζήση, Μιγαήλοβιτς να κρατούν την υποδοχή.

Ολυμπιακός

Ακραίοι: Νίκολας Μιγαήλοβιτς(Σερ), Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης, Πάβλε Πέριτς(Σερ)

Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς(Λετ), Ηρακλής Παπαδόπουλος

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Άλεν Παγέν(Σλοβε)

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης

Δείτε τον στο βίντεο του αγώνα Ιταλία-Σερβία

Kαι της ανάδειξης του σε MVP του σερβικού πρωταθλήματος