Βόμβα στη Σύρο, ο Μίταρ Τζούριτς στον Φοίνικα, παρέα με τον Φράγκο

Ο Φοίνικας Σύρου έκανε την υπέρβαση και απέκτησε τον Μίταρ Τζούριτς ως κεντρικό μπλοκέρ. Στο νησί και ο Ανδρέας Φράγκος

Βόμβα στη Σύρο, ο Μίταρ Τζούριτς στον Φοίνικα, παρέα με τον Φράγκο

Ο Φοίνικας Σύρου τάραξε τα νερά του βόλεϊ με την απόκτηση του Μίταρ Τζούριτς ως κεντρικού μπλοκέρ και εφόσον ο ελληνοποιημένος παίκτης είναι καλά στην υγεία του θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για κίνηση ματ, αφού ο υγιής Τζούριτς θα είναι μακράν ο κορυφαίος κεντρικός του πρωταθλήματος και από τους καλύτερους παίκτες. Ο Φοίνικας μπήκε δυνατά στην απόκτηση του μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, του έκανε μεγαλύτερη πρόταση από αυτήν που διαπραγματευόταν με τον πρωταθλητή και τον έκανε δικό του.

Ο σχεδιασμός του Φοίνικα προχωράει και ξεκινά με δυο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και την Εθνική, τον Μίταρ Τζούριτς και τον Ανδρέα Φράγκο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο ξένος προπονητής που θα επιλέξει τον πασαδόρο και θα προπονήσει τον Σλοβένο Στερν. Το δίδυμο των ακραίων θα είναι Φράγκος-Στερν και με την απόκτηση των δύο Ελλήνων μπορεί πλέον να πάρει ξένο πασαδόρο, ξένο κεντρικό, αλλά και ξένο λίμπερο, τον Φέι Κουπόνο, ενώ δεν αποκλείεται τη δεύτερη θέση κεντρικού να καλύψει ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Συμφώνησε ο Ανέστης Δαλακούρας με τον Ολυμπιακό (το νέο ρόστερ) - Mατιές και στον Nίκολας Χογκ

Ο Φοίνικας είχε κάνει πρόταση παραμονής στον Μπράουν, αλλά ο Καναδός συζητά με τον Παναθηναϊκό κωλυσιεργούσε να απαντήσει , γι αυτό και έκλεισαν με αστραπιαίες κινήσεις τον Τζούριτς. Ο Μπράουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει δίδυμο κεντρικών με τον Ραγκέλ που τον έφτυσε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου και ο Καναδός χίμηξε να δείρει τον Βραζιλιάνο.

Η ομάδα των Κυκλάδων με τη βοήθεια της ΟΝΕΧ, ετοιμάζει μεγάλη ομάδα, την καλύτερη της ιστορίας της, με στόχο το πρωτάθλημα και τη διάκριση στην Ευρώπη, με τις βόμβες να ενεργοποιούνται μία προς μία...